Find din indre festival chick

Godt nok er der et par måneder til sommerens festivaller for alvor rammer, men det er aldrig en skam at være i god til. Tag et kig på denne guide, hvis du søger inspiration til essentielle modefund fyldt med festival vibes. Folk vil med garanti vende sig om en ekstra gang, når du kommer gående, hvis du følger guiden her.

Modetips og must haves

Overalls er et must-have når du skal på festival og du gerne vil køre den klassiske festivalstil. Hos She Inside kan du lige nu score et par flotte lyse denim overalls til kun 100 kroner. Går du efter lidt bedre kvalitet kan du på The Outnet få et par overalls til 1.175 kroner. Se for eksempel de her tre looks.

En bæltetaske, bum bag eller fanny pack, kært barn har mange navne, er uundværlig, når du er på festival. Med en bæltetaske er du altid sikker på at have dine værdigenstande på dig, og du kan nemt og bekvemt komme til dine ting samtidig med, at den vil gøre dit look top cool. Mango har en super flot sort faux læder bæltetaske til kun 13 pund. Den har flere små rum og er dermed ekstra praktisk.

Sol, sommer og varme følger forhåbentlig med din festival, hvorfor et par solbriller er et must-have. Urban Outfitters har sågar et par solbriller, der hedder ’Festival Round Sunglasses’. De må da være perfekte til formålet? Brillen har en flot form og fås i flere farver bl.a. grøn, perlemor og med skildpadde mønster. Disse kan købes for 18 $. Alternativt kan du finde super lækre Ray Ban solbriller hos Stylepit.

Vil du skille dig lidt ekstra ud for mængden og sikre dig et moderne festivals look kan jeg anbefale en rosekrans fra RocknRoses. De sælger disse i flere forskellige størrelser og farver, men jeg er især vil med ’Blair Rustic Poppy Crown Headband’ til 38 pund. Top til sidst dit festivals look med et par hvide læder espadrillos. Det kan selvfølgelig også være en fordel at have et par gummistøvler med, hvis du skal til festival i Danmark, da man aldrig kan vide sig helt sikker med det danske vejr. Held og lykke med jagten og god festival.