Gratis luksusferie til Bulgarien

Her får du nyttige tips til, hvordan man faktisk kan komme gratis af sted på en herlig luksusferie til Bulgarien. Først og fremmest kan Bulgarien varmt anbefales at besøge for turister, da landet kan byde på mange spændende ting, som er attraktivt for de fleste mennesker uanset alder og køn. Man kan dels besøge storbyer som Sofia eller Varna, hvor man kan besøge attraktioner og seværdigheder, men de fleste rejser til badebyerne langs Sortehavet såsom Sunny Beach, hvor man nyder en uge i vild luksus med byture hver aften, mens man om dagen vandrer rundt, shopper og slapper af i den smukke natur. Bulgarien kan tilbyde turisterne det samme, som man kan langs Middelhavet i Tyrkiet, Grækenland, Spanien og Portugal, så det er jo både nemmere og hurtigere og ikke mindst billigere at rejse til den lokale Riviera langs Sortehavet. Men hvordan kan ferien blive gratis?

Sådan kan din ferie blive gratis

Hvis man bruger et par dage på ferien til at finde de rette butikker, så kan man handle varer med hjem fra ferien, og man kan så betale ferien med besparelsen, hvis man alligevel skulle have købt samme varer i Danmark. Man kan også vælge at medbringe varer til vennerne, som derefter må donere lidt oveni prisen til rejseomkostningerne. Men hvad kan betale sig at købe i Bulgarien, som man nemt kan tage med hjem til Danmark? Der findes naturligvis en grænse, som man ikke må overskride, og umiddelbart må man jo også kun medbringe varer til personligt brug.

Hvis du finder smykker og ure, så bør man ikke købe 5 eller 10 af disse varer, da toldmyndighederne da anser dig for at være professionel, der vil videresælge varerne. Men der er ikke noget i vejen for at købe lidt forskellige parfumer, tøj, sko, ure, tasker, smykker, guld, keramik, vin, IT udstyr og andre ting, som man kan anvende i privaten eller bagefter sælge til vennerne. Selve rejsen til Bulgarien kan man finde rimeligt billigt online hos de fleste rejsebureauer, og der er god logik i at tjekke de store selskaber såsom Spies Rejser, der har et stort udvalg af billige rejser til Bulgarien.

Dette kan lade sig gøre, da de store selskaber er bedst til at forhandle billige priser på rejser hos flyselskaberne og hotellerne, når de nu indkøber rejser i store mængder. En uges ferie i Bulgarien koster ofte omkring 1.600 kr. og opefter med fly samt hotel, så man skal egentlig ikke have mange varer med hjem, før man har indtjent de 1.600 kr.

Dette kan man opleve i Bulgarien

Når man nu har fundet en billig rejse til Bulgarien, så gælder det naturligvis om at få mest udbytte af turen. Man kan eventuelt rejse sammen med familien eller nogle venner, så man ikke står nede i Bulgarien helt alene på egen hånd. Man kan nu nyde det herlige klima, de kilometerlange sandstrande og den pragtfulde natur. Hvis man for eksempel har rejst til Sunny Beach, så kan man shoppe i indkøbscenteret Royal Beach Mall, der har 140 butikker med modetøj, vin, supermarked, internetcafe og meget mere.

Man kan også handle i basaren, men her kan man risikere at blive snydt. Man kan spare formuer på lædervarer, tøj, kunsthåndværk, kelimtæpper, ure, smykker og mange andre varer, da alt generelt er billigere i Bulgarien, der har Europas billigste priser.