Imponerende teknologi i barberskraberen Venus Embrace

De fleste kvinder har en barberskraber til at fjerne uønsket hår, så de dermed kan få en blød og dejlig hud. Der findes naturligvis også andre hårfjerningsløsninger på markedet såsom:

  • Epilator hårfjerner.
  • Voksbehandling.
  • Laserbehandling.
  • Elektrisk barbermaskine.

Den manuelle barberskraber har bare så mange fordele, at den er svær at undvære i hverdagen. Den klarer hårfjerning på både små samt store områder i et snuptag, og de moderne barberskrabere til kvinder kommer helt i bund, så huden vil føles helt glat bagefter. I denne artikel fokuseres der på at beskrive de fremragende egenskaber ved Venus Embrace.

Barberskrabere fra Gillette

Gillette står for langt hovedparten af barberskrabere i verden, og deres Venus serie er specielt designet og skræddersyet til kvinder. De fleste i Venus serien har 3 barberblade monteret, og det er tilstrækkeligt til de fleste formål. Dog har de udviklet en speciel version barberblad med hele 5 blade monteret, og der er tale om luksusudgaven Venus Embrace.

Dette er verdens mest effektive barberblad til kvinder, og teknologien bag vidunderet kommer fra deres barberskraber Fusion, der i 2006 blev udviklet til mænd. De øvrige i Venus serien er udviklet med samme teknologi som den populære Gillette Mach 3. Alle modellerne anvender individuel affjedring på hvert barberblad, således hvert blad tilpasser sig hudens overflade, netop når man tager et strøg henover hudens ru overflade.

På den måde vil man alle steder opnå en effektiv barbering helt nede ved hudens overflade. De smarte lupra strips indikerer også, når barberbladet er nedslidt og skal udskiftes, men takket være gummibelægningen, så trækkes hårene også en smule op fra huden under barberingen, således hårene klippes ekstra langt nede. Denne tætte barbering gør jo huden ekstra blød og dejlig.

Spar penge på barberblade på nettet

Barberblade til Venus Embrace er ret kostbare, og normalprisen på en stor pakke med 12 blade koster knap 500 kr. Heldigvis kan du på nettet i webshop butikkerne finde disse barberblade til langt lavere priser, da der er stor konkurrence på markedet. En webshop har jo meget lave driftsomkostninger, så derfor kan du spare mange penge på barberblade, når du handler online.

Du må naturligvis finde dig i et par dages leveringstid, men til gengæld får du altså de samme barberblade til næsten halv pris. Når du handler på nettet har du altid fuld returret på dine varer, og du sparer jo også tid og transport, så du får dermed mange fordele, når du handler på nettet. På webshoppen Postmeshave koster Venus Embrace omkring 300 kr. for 12 blade., og denne webshop forhandler et bredt udvalg af samtlige modeller på markedet.