Praktisk og stilfuldt Normann Copenhagen rullebord

Du kan skabe en unik møbelstil i dit hjem ved at anskaffe nogle enkelte bemærkelsesværdige møbler, der både er moderne, praktiske, smarte og funktionelle. Visse typer møbler er selvskrevne i forvejen som et spisestuebord med tilhørende stole samt en sofa til dagligstuen. Det er så muligt at supplere de oplagte møbler med andre møbler, der tilpasser jeres nuværende behov. Det kunne for eksempel være en glimrende idé at overveje et Normann Copenhagen rullebord, da dette både er et flot designermøbel, men samtidigt er der masser af praktiske anvendelsesmuligheder med et rullebord i huset.

Normann Copenhagen Block rullebord

Firmaet Normann Copenhagen har stor succes med flere af sine produkter, og Normann Copenhagen rullebord er et typisk eksempel på et populært møbel, som især sælges i stort omfang i Skandinavien. Modellen blev lanceret i 2012, og på få år er det blevet en designklassiker, som mange begejstrede forbrugerne har taget til sig med storm. Populariteten kan skyldes det smarte og minimalistiske design.

Modellen Block rullebord består af to afrundede hylder af stål som kombineret med træbenene i ask giver et spændende og anderledes udtryk i en moderne stilart. Bordet leveres desuden med praktiske bløde gummihjul, således man nemt og enkelt kan flytte rullebordet efter behov og på en skånsom måde.

Når man vil servere drinks, snacks, kaffe, te, mad og andre slags mad og drikkevarer, så er det behageligt med et Normann Copenhagen rullebord, da man dermed slipper for at skulle bære varerne i hånden, og desuden kan man jo have noget med på bordet til mange mennesker, så man derfor sparer en del ture frem og tilbage.

Et Normann Copenhagen rullebord kommer i et funktionelt og stilfuldt design, og det kan endda bruges mange steder til flere opgaver som:

  • Et praktisk sidebord.
  • Som en almindelig reol.
  • Som et serveringsbord.
  • Som ekstra opbevaringsplads.
  • Som et natbord.
  • På børneværelset.

Andre produkter fra Normann Copenhagen

Firmaet Normann Copenhagen elsker at udfordre designkonventionerne, da de bedst trives ved ikke have nogen regler. De fremstiller simpelthen brugskunst, møbler og lamper med nytænkende materialesammensætninger og mønstre men tager inspiration og udgangspunkt fra gamle modeller.

Alle deres mange typer af boligtilbehør har i deres design fået et ekstra twist, der endda har placeret firmaet på verdenskortet. Normann Copenhagen laver alt lige fra piskeris, fejebakker, sæt med salt og peber, termokander, porcelæn, gummi-opvaskebaljer, lamper, vaser, sengetæpper, rulleborde, fyrfadsstager og meget mere.

Man kan nemt og enkelt købe designermøbler online på nettet, og der opnår man nemlig de bedste priser og har alligevel fuld returret. I en webshop finder man et bredere udvalg end hos de fleste butikker, og webshoppen er ofte meget konkurrencedygtig, da de ikke plages med dyre huslejer og masser af personale.

Du kan nemt finde et Normann Copenhagen rullebord hos webbutikken Designfund.dk, hvor man også forhandler de øvrige produkter fra firmaet.