Boligtrends

Trænger din bolig til et lille touch-up eller er du blot ude på at gøre den mere hyggelig? Hvad end du har en passion for boligindretning eller blot trænger til lidt fornyelse kan du med denne guide shoppe dig til de nyeste og mest populære trends på markedet.

Kobber har præget mange danske boliger i 2014 og vil formentlig stadig være en trend i løbet af 2015. Cook and Baker producerer de flotteste kobber gryder og ildfaste fade, hvis du også ønsker at dit køkken skal afspejle et moderne og smart samfund. Gryderne kan bruges til induktion og er i øvrigt super flotte at sætte på bordet, når du har gæster. Derudover er priserne yderst overkommelige, da de ligger på omkring 400 kroner og opefter.

I løbet af 2015 vil messing formentlig overtage kobber og blive en lige så stor trend som kobber har været. Alt fra lysestager, til rammer, vaser og hvad du ellers kan komme i tanke om at indrette din bolig med. Hos ILVA og IDE er de allerede klar på at messing tager over, hvor du kan købe alt fra knager, lamper, servietholdere og kurver.

Den gamle stil er in igen

En anden trend der har været meget fremme i løbet af år 2014 og formentlig stadig vil være det i løbet af dette år er marmor. Sammen med kobber giver marmor et utrolig lækkert og stilbevidst look. Du kan sågar købe kobber opbevaringsdåser med marmor låg. Disse kan bl.a. fås i Fenomen’s webshop, hvor du også kan shoppe meget mere marmor, kobber og messing.

To klassikere er Lyngbyvasen og Kähler vasen. Lyngbyvasen fås i flere farver, men den klassiske og tidsløse farve er helt klart hvid, så hvis du er i tvivl om farven går du i hvert fald ikke galt i byen med den smukke hvide vase. Kähler vasen fås i et utal af farver, men ønsker du at være med på moden er gul en sikker vinder i mode- og livstilsbranchen i år 2015.

Udover disse boligtendenser vil naturen blive ved med at være en stor del af danskernes hjem med skind, fjer, pels og kranier. Derudover vil jordfarverne være populære, men grå vil også gøre sin entre i de danske hjem.