Bestil skær til Braun serie 3 på nettet

Hvis du er glad for din elektriske barbermaskine, som du har haft i et stykke tid, så kan du heldigvis nemt få den til at virke som en helt ny maskine, hvis du med jævne mellemrum får udskiftet barbermaskinens skær. Selvom du muligvis har en selvrensende model, så vil der under anvendelse af en elektrisk barbermaskine opstår friktion og varme, som gennem mange måneder fører til et nedslidt skær på barbermaskinen.

Skæret skal nemlig være så tyndt som overhovedet muligt for at kunne give den tætteste barbering, og selv om skæret er meget solidt, så skal det normalt udskiftes til et nyt efter ca. 18 måneders brug. Heldigvis kan du i dag nemt finde de rigtige skær, som kan købes billigt i en webshop til en konkurrencedygtig pris. Tidligere måtte man ofte rende i specialbutikker og betale dyrt for specielle skær til sin barbermaskine, mens det i dag er blevet væsentligt nemmere at få reservedele og renseudstyr til den slags.

Barbermaskiner på markedet

De mest udbredte typer af elektriske barbermaskiner på det danske marked er Braun, Philips, Remington og Panasonic. Blandt disse mærker står Braun og Philips for mere end 2/3 af hele markedet, så de fleste forbrugere har altså en barbermaskine i et af disse to mærker.

Modellerne er ikke ens og virker efter forskellige principper, men før eller siden skal barbermaskinen have udskiftet sine skær, da der er tale om bevægelige dele af metal, der naturligvis slides under brug. Før du går ind på en webshop eller går ned til dine lokale isenkræmmer, skal du helst kende din type og model, så du er sikker på at få kompatible dele til din maskine.

Et skær til en barbermaskine kan normalt ikke bruges til andre maskiner, medmindre de er i samme mærke og i samme serie. Du skal være opmærksom på, at der undertiden kan være tale om at skifte både skær samt folie, da disse to metaldele jo under barberingen presses tæt mod hinanden, så skægstubbene klippes, mens de er i klemme mellem metaldelene. Hvis du udskifter begge dele på én gang, så kan du derfor købe en kassette indeholdende både skær og folie, hvilket kan være ganske praktisk samt en billigere løsning.

Hvor finder man den bedste pris?

De fleste forbrugere er efterhånden vant til at bestille rejser og købe andre varer på nettet, da det er nemt og hurtigt at handle i en webshop. Du kan købe skær til Braun serie 3 hos Postmeshave, hvis din barbermaskine anvender denne type, og denne webshop har nemlig skær og kombikassetter til de mest udbredte modeller på markedet.

Det er ofte dyrere at købe denne type varer i en fysisk butik, da de fysiske butikker jo dels betaler højere husleje men også skal aflønne butikspersonale. Det er derfor altid en god idé at gå på nettet og lede efter en webshop, der har et stort udvalg af de efterspurgte varer og til en attraktiv pris.