Kanarieøerne byder altid på sommer og sol

 

Det er ikke uden årsag, at mange rejser på ferie til Kanarieøerne, da man her har hele 7 øer at vælge imellem.

Man kan sejle mellem de tætliggende øer, som direkte konkurrerer i at gøre det mest behageligt for turisterne. Det er især øerne Lanzarote, Gran Canaria og Tenerife, der modtager hovedparten af turisterne, og man kan få store naturoplevelser på alle øerne samt afprøve sjove attraktioner.

Klimaet på Kanarieøerne er perfekt til afholdelse af ferie året rundt, da man her kan opnå solskinsdage næsten hele året, og der er mange lange sandstrande, der indbyder til afslapning under parasollerne eller til en tur i vandet, hvor man også kan dyrke dykning, windsurfing, vandski eller stå på vandscooter.

 

Oplevelser på Kanarieøerne

Man kan opleve mange spændende ting på ferien på de kanariske øer, da stedet danner rammen om en perfekt ferie til alle, der elsker sol, strand, palmer, afslapning samt en tur ud i naturen. I naturen findes utrolig mange ukendte planter og blomster samt et rigt dyreliv. Man kan både vandre i klipper, bestige bjerge og se vulkaner på Kanarieøerne, så naturen er helt unik på disse ferieøer.

Vandet er krystalklart, og der er masser af aktiviteter i diverse vandlande og funparker til børnene, som også morer sig på de mange attraktioner på øerne. Øen Fuerteventura har nogle af øgruppens største og uberørte hvide sandstrande omgivet af turkis vand.

Øen Lanzarote er kontrasternes land, da man her finder mange små badebugter presset ind mellem stejle klipper, der er helt fantastiske til nøgenbadning, mens de store sorte sandstrande er unikke for denne ø.

På den sydlige del af Tenerife finder man de største strande, der med det rolige vand er de mest familievenlige. Områderne Las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes og Costa del Silencio er berømte for deres dejlige temperaturer og den behagelige stemning.

Øerne Hierro, La Palma og Gomera er præget af en blanding af stejle skrænter og mørke strande samt fiskerihavne og badebugter, hvor man kan se dannelsen af naturlige svømmebassiner. Der blæser meget på Kanarieøerne, så de konstante passatvinde og milde temperaturer gør øerne og de smukke omgivelser til et paradis for dristige sportsudøvere.

Médano på Tenerife, Jandía på Fuerteventura og Pozo Izquierdo på Gran Canaria er særligt velegnede, og derfor anvender man ofte disse strande til verdensmesterskaberne i windsurfing. Dykkere kan opleve et forgrenet net af undersøiske grotter, stenrev og klipper, hvilket giver dem en unik oplevelse i dybet.

 

Rejser til Kanarieøerne

Det er nemt og hurtigt at rejse til Kanarieøerne, da de fleste rejsebureauer tilbyder rejser hertil. Man finder et stort udvalg og lave priser især hos de største rejsebureauer, og du kan finde mange billige rejser til Kanarieøerne hos Spies.

Dette skyldes især, de store rejsebureauer køber flest rejser hos flyselskaberne og hotellerne, og dermed opnår de jo mængderabat, som i sidste ende kommer kunderne til gode. Man kan tjekke deres udvalg af afbudsrejser og tilbud på hjemmesiden, og det er nemt at bestille billetterne online, hvorefter man kan komme ned til det tropiske klima og slappe af i varmen.

Man kan både spille golf, dyrke vandsport, gå på opdagelse i naturen og se naturfænomenerne. Byen San Cristóbal de La Laguna på øen Tenerife er noget for de historisk interesserede, idet byen er udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO, og her finder man en gammel bydel med et rigt udvalg af gamle koloniale bygninger.