Bliv glad med ny mode

Der er intet som duften af nyt tøj. Det skulle da lige være følelsen af nyvasket sengetøj, men vi vil alligevel våge den påstand, at duften af nyt tøj slår det nyvaskede sengetøj med et par længder. Det gør det ganske enkelt, fordi det kan få smilene til at brede sig ud over hele femøren. Og hvem elsker ikke at komme på arbejde i et helt nyt sæt tøj og vise sin gode stil frem for alle kollegaer? Der er ingen tvivl om, at du får et ekstra blik!

De fleste har en webshop eller fysisk tøjbutik, som de ynder at shoppe i, når det er tid til nye klude. Der findes mange alternativer til dyre designerbrands, og det er der mange, der har fået øjnene op for. Tøj behøver slet ikke koste det samme, som det gjorde engang.

Gå ikke på kompromis

“Men mor, jeg kender jo ikke engang det her mærke!” Måske har du før forsøgt at få dit barn overtalt til at gå i billigere mode uden held. Sådan behøver det ikke være længere, og selv dit barn ved, at de store tøjproducenter som Asos og Zara, der producerer det samme tøj i tonsvis, er populært og modebevidst.

Designerbrands som LV, Gucci og Prada nyder naturligvis fortsat enorm succes, og den tendens ændres formodentlig aldrig. Det skyldes da også, at tøjet er lækkert – og som oftest er der lagt utrolig meget tid og tanke bag ethvert lille mønster og design.

Det koster. Og det ved mærkerne godt, at forbrugerne er villige til at betale for. Men i stedet for at bruge 100.000 på en garderobe kan du bruge 30.000 og få fyldt garderoben med et par få designerbrands og en masse andet cool modebevidst tøj. Den logik giver mening.

Sørg for at investere i nogle farver

Det lyder nærmest kliché, men sådan må det ikke opfattes. Når modebevidst tøj kan erhverves til de billige penge, som det kan mange steder i 2018, så sørg for at fylde garderoben med en masse kombinationsmuligheder.

Hvem ved, måske lærer du, at nogle bestemte farver klæder dig bedre, end du nogensinde havde forestillet dig? Du ved ikke, om du kan lide det, før du har prøvet det. Ja, nu blev det selvfølgelig alligevel en smule kliché-agtigt, men det tager vi gerne med.

Alt for mange klæder sig i kedeligt mørkt og gråt tøj. Det ser godt ud til næsten alle, men hvad spøjst er, at der er så mange andre farver, der bare ser endnu bedre ud. Prøv noget nyt!