Fordelene ved et rullebord er mange

Et rullebord har enormt mange anvendelser i forhold til et stationært bord, netop fordi det har hjul. Så hvis du er på udkig efter et rullebord, kan du for eksempel overveje det moderne Normann Copenhagen bord med et skandinavisk udtryk.

Hvad er fordelene ved et Normann Copenhagen bord?

  • Et rullebord kan fungere rigtig godt som et sidebord, hvis du for eksempel gerne vil kunne stille din kaffe fra dig, mens du sidder og læser en bog i din yndlingsstol.
  • Det smarte ved et rullebord er selvfølgelig, at det har hjul og dermed let kan transporteres rundt i hjemmet. Du kan altså flytte det afhængig af dine behov i stedet for at have det stående stationært et sted.
  • Du kan bruge det til at transportere mad og drikkevarer fra køkkenet og ind i stuen. Det er rigtig smart, da man slipper for at gå flere gange og mindsker risikoen for at tabe noget på vejen.
  • Du kan servere en drink på en fin og klassisk måde i form af rullebordet.
  • Rullebordet er i stål og kan derfor tåle en del og tørres let af, hvis du kommer til at spilde noget på det.

Køb Normann Copenhagen bordet her

Du kan anskaffe dig et Normann Copenhagen bord gennem Designfund, der i øvrigt har flere andre fine ting fra Normann Copenhagen. Brandet er især præget af minimalistisk skandinavisk design og nyfortolkning af designklassikere, herunder rullebordet.