Rustikt bolig interiør for få penge

Rustik boligindretning

 

Rustikt interiør har været på markedet i mange år. Det er dog først indenfor den senere tid begyndt at manifestere sig i de danske hjem. Du kan gøre brug af det i mindre eller stor stil. Mange unge går på loppemarkeder, for at finde de perfekte rustikke møbler og andet brugt interiør.

 

Kendte former for rustikt interiør

  • Sofa lavet af paller
  • Gamle æblekasser til opbevaring
  • Bænk lavet af stilladstraller
  • Københavner lamper
  • Vandrør som tøj stativ

 

Rustikt interiør for ingen penge

Største delen af  unge mennesker har ikke mange pengene til at investere i designer møbler. Derfor laver de ofte deres egne møbler ud af billige materialer. Det kunne f.eks. være en seng eller en sofa til altanen bestående af europa paller. Der er også mange, som har integreret gamle æblekasser i deres indretning af boligen. Nogle anvender dem, som reoler andre bruger dem som borde.

Materialer fra byggebranchen

Men en endnu nyere trend er at anskaffe sig en bænk af brugte stillads traller . Gamle stillads traller kan anvendes både indendørs og udendørs. De kræver ingen vedligeholdelse og har en flot grålig patinering. Mange vælger at anvende dem som spisebordsbænk eller som terrassemøbel. Et andet interiør, som er anvendt i byggebranchen er vandrør. Det er blevet super moderne med et tøj stativ af vandrør og som bordben. Vandrørne kan fås i sort, forkromet og i børstet stål alt afhængig af, hvilken type man er til.

Interiør med en historie

Det seneste nye interiør er gamle gadelamper fra København. De er et unikt interiør da de også kommer med en historie tibage fra   1969 da lampen først blev designet. De er lavet i forskellige størrelser med en diameter på op til  54cm. Der er efterfølgende mange designere der har efterlignet de ikoniske gadelamper, og derfor fås de også i andre farver end den kobberfarvede original. De nu også i grå, guld og sølv og er dekorative i større rum over et middagsbord samt på et kontor eller køkkenet.