Frisk dit arbejdstøj op med en farverig garderobe

 

Er du også træt af de hvide kitler og ensformige uniformer, man ofte ser indenfor sundhedssektoren, så kan du gøre din arbejdsgarderobe lidt sjovere med farverigt arbejdstøj fra Color4Care.

Farver tilfører personlighed

Med farvet arbejdstøj i sundhedssektoren, der er fyldt med hvide kitler, vil du øjeblikkeligt skabe en personlig stil og en frisk stemning på din arbejdsplads. Farverne kan praktiseres i større og mindre grad afhængig af dine lyster og behov. Du kan enten tilføje lidt farve til at friske det hvide look op med eller sammensæt et sprælsk look i stærke farver fra top til tå.

Her kan du købe farverigt arbejdstøj

Med Color4Care kan du klæde dig i farverigt arbejdstøj fra top til tå, når du skal på job. Her finder du nemlig alt lige fra sundhedssko i form af sandaler, arbejdssko og hygiejnesko. Derudover kan du tilsætte et par mønstrede og farverige støttestrømper, der gør de lange arbejdsdage mere udholdelige ved at yde en konstant støtte. Strømperne øger også din udholdenhed og sænker risikoen for uro og ubehag i benene. Alternativt finder du også ankelstrømper, hvis du ikke bryder dig om eller føler behov for at gå med støttestrømper.

Color4Care har også en behagelig og farverig undertøjskollektion, der yder den støtte og komfort du har brug for, men alligevel tilføjer lidt ekstra kulør i form af de farverige sæt.

Du kan også finde bløde bomulds leggins, der er rare at bevæge sig i og behagelige at have på. Og sidst men ikke finder du de farverige kitler, der fås i lilla, pink og hvid. Den lilla og pink er et godt alternativ til den almindelige og ensformige hvide kittel, man ofte ser på hospitalerne. Men føler du dig endnu ikke helt modig nok til det, så kan du vælge den hvide kittel, der har få pink detaljer, og dermed også vil skille sig ud fra de klassiske hvide kitler.