Forny forårsgarderoben

Vi går foråret med varmere temperature og længere dage i møde. Det er blevet tid til at gøre plads til de lysere farver i klædeskabet og måske trænger din forårsgarderobe også til en opdatering? Så guider vi dig til et afslappet look med fokus på forårets comeback og med det stadig kølige vejr i mente.

De kølige vinterdage er ikke helt passeret endnu, men med forårsgarderoben og lækre lyse farver klar, kommer vi foråret lidt nærmere, og det føles næsten som om vinteren er forbi.

Tips til at sammensætte den rigtige stil

Tag forskud på foråret med et par lyse eller helt hvide jeans, hvis du er ekstra modig, og tilsæt en lækker rullekrave i blød strik, solbriller og et par farverige sneakers.

Acne Studios forhandler Boy, et par lyse boyfriend jeans med et klassisk look. Buksen forhandles også i hvid, hvis du vil gå all in på et lys og lækkert forårslook. Begge par koster 1.595 kroner og kan købes på Acne Studios hjemmeside.

Tilsæt den lækre rullekrave i en fluffy uldblanding med angora, ’Nana’ fra J Brand ready-to-wear og skab et stilsikkert look, der vil holde der varm på de kølige dage, men samtidig udsende forårs vibes med de lyse farver. Sweateren kan købes på Nordstroms hjemmeside og er lige nu på tilbud til 1942,55 kroner sat 33% ned.

Sko og briller er fede accessories

Markedet bugner med sneakers i tusindvis af farver og forme. Den velkendte ADIDAS originals er blevet populær igen og fås også i forskellige varianter. Modellen Stan Smith har den klassiske silhuet, men har et fedt twist med en grøn hælstrop, hvilket giver skoen et ekstraordinært fedt look. Shop skoen på Adidas’ hjemmeside til den nette sum af 800 kroner. Alternativt kan du ofte finde gode tilbud på adidas originals hos Stylepit.dk, der er en dansk webshop med speciale i at sælge modetøj til rigtig stærke priser.

For at fuldende det perfekte forårslook er et par solbriller nødvendige. Den nyeste kollektion far Miu Miu tilbyder kvalitetssolbriller i lækre farver og former. Miu Miu 11OS Rasoir med et fedt leopard print har en lækker tresser form, dog et anderledes og innovativt look med den skarpe udskæring nederst på brillen.