Forårsmode på budget

Er du studerende eller har du af andre årsager ikke det største tøjbudget, men ønsker du stadig at være med på moden, kan du søge inspiration i denne guide til forårsmode til overkommelige og studievenlige priser.

Tips til de helt rigtige steder

Hos Mango kan du lige nu få den fede Suede Shopper Bag til den nette sum af 399 kroner. Tasken fås i lyse og friske forårsfarver. Mango præsenterer den selv under kategorien ’accessoirerne der vil transformere et outfit til outfittet’. De sælger også flere varianter af tasker med frynser, en af forårets hotteste trends.

Et af forårets helt store trends bliver culottes, som er en buks med vidde, der går til lige under eller over knæet. Lige nu har Zara et par kamelfarvede culottes på tilbud til 89 kroner. Det er helt sikkert et godt modefund til en utrolig fordelagtig pris.

En anden trend i stil med culottes er de helt lange bukser med bred vidde. På Asos kan du finde et hav af disse i forskellige farver, former og stoftyper. Jeg er især vild med de helt klassiske sorte fra Asos’ egen kollektion. De koster kun 245 kroner. Det tidsløs buks, der kan sættes sammen med næsten alt.

Buksedragten lader også til at blive hængende lidt endnu. Denne fås også i alle afskygninger. H&M har en lækker jumpsuit i en beige bomuldstwill til, hold nu fast, 149 kroner! Det er bestemt værd at overveje. Buksedragten er en del af H&M’s nye nude kollektion, der desuden byder på andre lækre sager i flotte neutrale og lyse forårsfarver.

Sidst men ikke mindst har Moss Copenhagen også en helt masse fede produkter i en lækker kvalitet til gode priser. Todelte sæt er et must have både til forår og sommer. Hos Moss Copenhagen kan du få det flotte Sasja Stripe sæt. Sættet kan købes i deres webshop til 350 kroner pr. del.

Guiden her kan forhåbentlig inspirere dig til, hvor det er muligt at finde forårsmode til favorable priser.