Find den perfekte kjole med sommerkjole-guiden

Har du endnu ikke fået helt styr på sommergarderoben, så er det på tide at få det. Sommeren er kommet til Danmark og det er højsæson for rejser til sydens sol, hvorfor en sommerkjole er et must-have – dels for at kunne holde varmen bedre ud i nogle lette skørter, men også for at skabe et feminint og sommerligt look. Stylepit har kjolen til enhver lejlighed.

 

Den lille sorte

Du går aldrig galt i byen med den lille sorte. Skal du til en sommerfest, og er du i tvivl om hvad du skal have på, så hop i den lille sorte kjole. Det er en klassisk og feminin løsning. Stylepit har selvfølgelig masser af bud på denne lækre lille sag. Hos Rosemunde finder du den ultra feminine udgave med fine blonder og en figursyet facon, der sidder tæt ind til kroppen. Desires har en langærmet udgave med flere mesh elementer, der skaber et mystisk og sexet look på en og samme tid. Esprit har taget det til det næste level med en læder udgave, der oven i købet har den moderne a-facon – en rigtig trendsætter.

 

Perfekt til stranden

Find din strandkjole hos Stylepit og sikre dig at være den mest moderne strandløve på stranden. Esprit har lavet et par maxi kjoler, der kunne egne sig rigtig godt til stranden, da de er løse og lette. Er du ikke så meget til den helt lange kjole, har Cream for eksempel et par lækre sager i sommerlige nuancer og bløde stoffer.

 

En dag på jobbet

Det kan være svært at holde meget andet end en kjole ud i disse varme sommer tider – især på jobbet, hvor det kan være gloende hedt. Freequent og In Wear kunne være et godt bud på brands, der har kjoler med et professionelt udtryk og et moderne stilrent design.