Køb det nyeste IT udstyr hos din lokale IT partner

Hos CBCIT kan man finde alt det nyeste IT udstyr indenfor computere og tablets, og hos CBCITs hjemmeside finder man en oversigt over din lokale IT partner, som denne landsdækkende kæde hedder. Disse specialforretninger kendes i forvejen i lokalmiljøet, da de har eksisteret i mange år som separate butikker, men nu er de alle blot med i en kæde af uafhængige butikker, som alle har nogenlunde samme udvalg af varer og serviceydelser.

Varer og serviceydelser

Man kan finde de nyeste modeller af de kendte IT mærker indenfor IT udstyr, og der udgives endda en avis med de aktuelle spotpriser, hvor prisen er helt i bund på udvalgte varer. Både erhvervskunder og private tager imod disse tilbud, da der jo findes mange former for IT-udstyr til alle formål og behov. Udover tilbud på nyt IT udstyr har butikker alle slags tilbehør i deres sortiment, så man kan anskaffe sig eksternt lager, ekstra skærm, printer, blæk, papir, netværk og andre typer udstyr, der netop passer til dit udstyr. Derudover råder alle butikkerne over et IT værksted, hvor man dels klarer problemer på deres solgte varer, men alle kan faktisk komme ind i butikken og få repareret sit defekte IT udstyr af enhver slags.

IT rådgivning

Man får ikke meget rådgivning på hjemmesider, hvor man kan købe IT udstyr både i Danmark eller i udlandet, men hos din lokale IT partner kan man ganske gratis komme forbi og få en snak med fagfolkene i butikken. Her kan både private og firmaer få værdifuld rådgivning om, hvilken type computer og IT udstyr, der bedst passer til dit behov og til din økonomi. CBCIT har mere end 20 års erfaring, hvilket er meget lang tid i IT verdenen. Derfor kan man både få rådgivning om køb af en mindre computer men også om levering af store IT netværkssystemer med mange forbundne computere.