Sådan lejer man en god og billig feriebolig

2974312329_9e11ed37de_b_cottage

Uanset om man rejser på ferie alene, som et par eller sammen med hele familien, så har man jo brug for et overnatningssted ved ferieområdet, og det kan være dyrt at leje både hotelværelse eller sommerhus, hvis man ikke har gjort sit hjemmearbejde ordentligt. Priserne varierer nemlig rigtig meget, men derved opstår der naturligvis også muligheder for at spare mange penge ved at undersøge markedet grundigt i forvejen. Her kommer der en beskrivelse af, hvordan man nemt kan søge på nettet og finde en passende feriebolig, der perfekt passer til netop jeres families behov.

Beliggenhed og faciliteter

En feriebolig varierer meget i pris ud fra især disse faktorer:

  • Ferieboligens beliggenhed.
  • Ferieboligens afstand til stranden.
  • Ferieboligens størrelse og antal sovepladser.
  • Ferieboligens stand og faciliteter.
  • Tidspunktet for leje af ferieboligen.

Naturligvis er en feriebolig dyrere i højsæsonen, især hvis den har en god beliggenhed med nær afstand til stranden. Hvis der er tale om et større luksus sommerhus med mange sovepladser og masser af wellness udbud som swimmingpool, sauna, spa, solarium og brændeovn, så vil dette koste omkring 5.000-10.000 kroner i leje pr. uge i højsæsonen. Hvis man så kommer 6-10 personer til denne feriebolig, så er dette stadigt værd at overveje, da prisen pr. person derved falder til et overkommeligt niveau. Men det kan sagtens lade sig gøre at rejse af sted en weekend udenfor sæsonen og leje sommerhuse til få hundrede kr. om dagen, hvilket er svært at konkurrere med nogen steder.

Find din feriebolig online

I dag er det både nemt og hurtigt at indkredse sin søgning efter en passende feriebolig, da faktisk alle annonceres til udlejning på internettet. Man kunne starte med at lede efter en feriebolig på hjemmesiden for DanCenter, da de har været i branchen i mange år, og de har vist markedets største udvalg med mere end 9.000 ferieboliger alene i Skandinavien. Man kan faktisk søge ferieboliger over hele Europa med nemme søgefaciliteter, idet man kan sortere efter pris, beliggenhed, afstand til strand, sovepladser eller kombinationer af disse kriterier. Derved er det nemt og hurtigt at bladre gennem de aktuelle forslag, hvor man dels kan se billeder og læse om hver enkelt ferieboligs individuelle faciliteter. Man kan også overveje privat udlejning gennem AirBnb, der også har vundet en del frem gennem de senere år, og de har også mange private ferieboliger at vælge imellem i alle prisniveauer.

Billede: artethgray