Sådan finder du de billigste afbudsrejser!

Står du og skal til at planlægge sommerferie eller vinterferie så er det en god ide at læse med her. Her på din-butik har vi nemlig udfærdiget en guide til hvordan du finder de absolut billigste afbudsrejser til en lang række spændende destinationer i Europa.

Hvad er afbudsrejser?

Afbudsrejser er rent faktisk fuldstændig det samme som en almindelig charterferie, bortset fra at den er væsentlig billigere fordi det er en ferie som rejsebureauet ikke har kunne få solgt. Du får altså ikke dårligere service, dårligere hotel eller en dårligere ferie fordi du vælger en afbudsrejse. Det eneste der er anderledes er prisen!

Fleksibilitet er nøglen til at finde den billigste rejse!

Når du begynder jagten på en billigere ferie så er fleksibilitet det alt afgørende. Afbudsrejser er nemlig et resultat af for stort udbud og for lille efterspørgsel på ferier til et givent feriemål. Ved at holde dine rejseplaner åbne får du derfor mulighed for at få den absolut bedste ferie for de færreste penge.

Eksempel på besparelser på afbudsrejser

For at illustrere hvordan man finder de billigste afbudsrejser har vi kigget lidt på hjemmesiden sunweb.dk. Sunweb er et relativt nyt rejsebureau på det danske marked og deres speciale er afbudsrejser og ferier med all-inclusive. I stedet for at navigere over til deres sektion med rejsemål har vi startet jagten på sommerferien på deres sektion med afbudsrejser.

Fra denne side kan man enten søge på alle rejser og vælge den billigste eller man kan afgrænse søgningen ved at gå videre til lige den destination man drømmer om at holde ferie på. Her hos redaktionen kunne vi godt tænke os at komme på ferie til Tyrkiet og vi vælger derfor kun at se afbudsrejser til Tyrkiet.

Så mangler vi bare at vælge afgangstidspunkt og hotel. Vi har valgt hotel kastalia og ved at vælge afbudsrejser får vi en uges ferie med all-inclusive til ca. 3000 kr. per person.

Normal pris ville være 6500 kr. Så med afbudsrejser får du altså væsentlig mere ferie for dine penge! God fornøjelse