Overvej udlejning af sommerhus

At tage på en sommerhusferie er noget man kan gøre flere gange om året og gennem hele livet, så derfor bør man virkelig overveje udlejning af sommerhus, når man vil holde ferie sammen med familien, da der er mange fordele forbundet med sommerhus frem for andre typer ferier. En ferie gælder om at komme væk hjemmefra dagligdagen ud i et andet og mere behageligt og afslappende klima, hvor man kan nyde dagligdagen og gerne en skøn natur og badefaciliteter til rådighed, men det kan både være langs de danske kyster eller nede sydpå i sydens sol. Ferier kan man vel opdele i disse overordnede kategorier:

  • Sommerhusferie.
  • Campingferie.
  • Charterrejse med fly sydpå.
  • Kro eller hotel-ophold.
  • Feriecenter.

Fordele ved sommerhusferien

Hvis man selv ejer et sommerhus er det nemt at tage på sommerhusferie, og man kan endda sørge for udlejning af sommerhus på de perioder af året, man ikke selv anvender det, og på den måde kan man få en tiltrængt ekstraindtægt, der endda er skattefri for de første 21.000 kr. Man kan kontakte et professionelt udlejningsbureau for at klare alt det praktiske med udlejning af sommerhus, således man selv slipper for det administrative samt rengøringen. Hvis man ikke selv har adgang til et dejligt sommerhus, så findes der heldigvis masser af muligheder for at leje et i en weekend eller i flere uger, og prisen er som regel noget lavere frem for at tage på en charterrejse, der ofte koster 2-4000 kr. pr. person pr. uge, mens man kan som regel leje set stort sommerhus for 3-10.000 kr. om ugen, idet prisen afhænger af størrelsen, faciliteterne og især tiden på året. Man bør overveje udlejning af sommerhus, da man her dels kan være mange mennesker forsamlet på en gang, idet man kan nyde hinandens selskab samt have fornøjelige aktiviteter sammen herunder leg i swimmingpoolen og nyde wellness faciliteterne i sommerhuset. Det er desuden en fordel, at man kan have glæde af egen bil, når man skal omkring i lokalområdet, således man slipper for at leje bil, og desuden kan man nemt medbringe kæledyr med i somerhuset.

Sådan finder man et passende feriehus

Man kan på nettet finde mange typer feriehuse til leje, der kan fås nede fra 500 kr. om ugen og op til over 20.000 kr. om ugen for et stort luksussommerhus i højsæsonen. På DanCenters hjemmeside finder man meget om udlejning af sommerhus, idet her kan man udleje sit eget sommerhus, og andre kan nemt danne sig et overblik over mere end 9.000 feriehuse, der er forskellige i pris, beliggenhed og størrelse. Det er meget hurtigt og nemt at finde frem til et passende sommerhus, da man blot angiver sine specielle ønsker til husets:

  • Beliggenhed.
  • Afstand til nærmeste strand.
  • Husets størrelse og antal sovepladser.
  • Husets faciliteter.
  • Lejeperioden.

På den måde indskrænker man søgningen til passende sommerhuse, der nu listes efter lejeprisen pr. uge, således man nemt kan kigge mulighederne igennem og på den måde foretage et passende valg, hvor man får mest for pengene. Et godt råd til at finde et billigt men godt sommerhus er at søge udenfor de populære uger i højsæsonen, da priserne falder voldsomt uden disse uger.