Køb efterårsferie i god tid og spar penge!

Hvis du synes efteråret er hårdt at komme igennem og trænger til at afkorte efteråret med en solskinferie så kan du læse med her og få nogle tips til hvordan du sparer masser af penge ved at købe efterårsferien i god tid.

Danskernes foretrukne feriemål i efterårsferien

Destinationerne for sommerferie og efterårsferie minder om hinanden, men der er enkelte steder der er langt mere populære at holde efterårsferie på og med god grund. I sommermånederne er det således populært at tage på ferie i Norge, Sverige og Tyskland. Efteråret er dog ofte præget af koldt vejr og megen regn i alle de tre lande og danskerne foretrækker derfor at holde ferie længere sydpå. Grækenland, Spanien (de kanariske øer) og Tyrkiet er de absolut mest populære feriemål i efteråret.

Sådan finder du den billigste ferie til efteråret

Som med det meste indenfor ferier og rejser er timing alt afgørende. Jo før du er ude og lede efter din efterårsferie jo bedre er chancerne for at finde den til billige penge. Danmarks største rejsebureau Spies starter som regel allerede salget af efterårsferie et halvt til et helt år i forvejen så der er god mening i at sætte bogmærke ved deres side med efterårsferier. Tjek siden løbende indtil du finder tilbud på den destination og den uge du gerne vil afsted på. Med rejser er det nemlig sådan at det ikke er unormalt at spare 20-30% på prisen hvis man slår til på det rigtige tid.