Hold en billig ferie på Filippinerne

Elsker du sol, varme og skønne mennesker? Så er det Filippinerne du skal bestille din næste ferie til. Afsæt mere end en enkelt uge, da Filippinerne kræver din opmærksomhed i mindst to uger. Nok kan billetten være lidt mere pebret end en billet til sydeuropa, men leveomkostningerne er til gengæld ikke at sammenligne med nogen andre steder i sydeuropa – for det er billigt, meget billigt.

 

Tag på ø-hop

Kan du rigtig godt lide, at der sker noget på din ferie, så skal du helt sikkert tage til Filippinerne, da du her får mulighed for at kaste dig ud i en masse aktiviteter. En af dem er ø-hop. Dette er oplagt, da landet består af mange tusind øer. En god start ville være at tage til Negros Oriental omkring Dumaguete, da du herfra kan tage til øer som Apo (kendt for dykning med skildpadder), Siquijor (her udøver de sort magi), Bohol (kendt for chocolate hills) samt Cebu Island, hvor kan svømme med sardiner og hvalhajer samt tage på shopping i byen Cebu. Ja, det er et paradis!

 

Spis dig mæt for ingenting

Det dejlige ved Filippinerne er derudover også, at der er hamrende billigt at leve. Det kan være svært at sætte sig ind i hjemmefra, men du får cirka 6,5 gange mere ud af pengene sammenlignet med derhjemme. Det betyder derfor, at du kan spise sammen med en partner på restaurant for lige under 100 kroner. Vil du gerne skeje lidt ud, kan du være heldig at komme af med 200 kroner – og så har du altså også fået en god steak. Du kan derfor rejse rundt længe uden at bruge alt for meget af din opsparing, hvilket gør det særdeles attraktivt at bruge sin ferie på Filippinerne.

 

En smilende befolkning

Noget helt andet er, at du vil møde mange smilende mennesker på din vej. Som dansker kan det virke meget overvældende, da de fleste gerne hilser og sender dig et venligt nik. Filippinere er meget venligt stemte, og elsker at sende et smil for at få et tilbage igen. Vil du derfor gerne komme hjem med et permanent smil på læben, skal du tage til Filippinerne.