De fleste vælger all inclusive

Når man tager på ferie, skal man foretage en del bestillinger i forvejen, således rejsen forhåbentligt kan forløbe gnidningsfrit uden problemer. Man skal sikre sig en flybillet begge veje, og der skal være mulighed for transport til lufthavnen begge veje, og man kan enten køre selv, tage en bus, tog eller en taxi. Så skal man også få styr på overnatningen, som enten kan være medbragt telt, campingvogn, hytte, lejlighed, villa eller hotel.

Endeligt skal man også handle ind og eventuelt selv lave maden, idet alternativet er at spise ude hver dag. Det er forholdsvist mange planlægninger, som der skal være styr på i en afslappet ferie periode, således man ikke helt slipper for stress på rejsen, og endeligt kender man ikke altid de bedste priser på taxi samt hoteller, som normalt er gode til at flå intetanende turister. Alle disse problemstillinger kan man nu nemt slippe for ved at vælge all inclusive, når man bestiller sin flybillet. Men præcis hvad er all inclusive?

All inclusive er genialt

Man bør altid lade eksperterne foretage opgaverne med transporten til og fra lufthavnen til et ordentligt hotel samt planlægningen af måltiderne på hotellet, da man derved anvender lokalbefolkningens erfaringer samt rabatter ved en stor samlet ordre. Denne færdigpakke kaldes for all inclusive, og med den sikres alle turisterne, at de ikke behøves tænke på problemer med transport, overnatning samt madlavning. Prisen med all inclusive er kun lidt dyrere end selve flybilletten, så derfor er det en gevinst for turisterne, at de kan overlade de trivielle problemer til rejsebureauet, så ledes man selv kan udnytte tiden på ferien bedst muligt.

En anden fordel ved all inclusive er, at man derved lettere kan kontrollere sit feriebudget, da resten af pengene udelukkende kan gå til byture og souvenirs, idet alle de normale udgifter er betalt i forvejen. Når man bor på hotellet med all inclusive, er selv snacks samt is nede ved swimmingpoolen og drinks i baren iberegnet den samlede pris i forvejen.

Hvordan finder man rejser med all inclusive?

Da all inclusive har taget danskerne med storm gennem de seneste år, så kan næsten alle rejsebureauer i dag tilbyde rejser med all inclusive. Denne rejseform er dermed blevet en af de mest populære, hvilket er logisk nok. Når man skal på ferie er det for at slappe af uden stress og være sammen med familien, og så ønsker man ikke alle de problemstillinger, når man enkelt kan betale sig fra problemet, uden det bliver dyrt endda.

Prøv for eksempel at tjekke Sunweb for rejser med all inclusive idet de fokuserer på rejser ned til Sydens sol og primært Grækenland, Tyrkiet, Spanien og Bulgarien. Man kan også tjekke de populære rejsesøgemaskiner såsom Momondo og Travelmarket, hvor man også kan se rejser i hele måneden, og hvordan priserne ændrer sig over hele perioden. Så kan man jo netop vælge de billigste dage til rejsen.