Sådan vælger du de rette solbriller

Det kan godt være, at det ser smart ud med et par solbriller på, men det er ikke så smart alligevel, hvis ikke du vælger nogle i ordentlig kvalitet med beskyttelse. For at undgå overbelastning af dine øjne får du her en guide til, hvordan du vælger de bedste solbriller. Dine øjne vil helt sikkert takke dig, hvis du følger rådene efterfølgende.

 

Beskytter mod solens UV-stråler

Du ved nok godt, at solbriller om sommeren gør, at du bedre kan se, når du befinder dig udendørs. Men, det er altså faktum, at de også beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Det er ikke helt ligegyldig viden, da UV-stråler er skadelige for vores øjne, og i mange tilfælde kan medføre øjenskader. Av for den.

 

Gå efter bøjede glas

Solbriller skal naturligvis være pæne at gå med, men vi kan ikke komme udenom, at de også skal være effektive; ellers giver det ikke mening at tage dem på. Store brilleglas er faktisk en fordel, og sidder de tæt på øjnene og bøjer rundt om ansigtet, er det en endnu større fordel. For bøjer glasser, beskytter solbrillerne dig mod de UV-stråler, som kan komme ind fra siderne. Det lyder underligt, at det kan lade sig gøre, men de er lige så farlige som dem, der kommer ind forfra. Så tænk lige over det, når du skal ud og investere i nye solbriller!

 

Tjek beskyttelsesniveauet

Dine kommende solbriller, skal jo helst gerne beskytte dig så godt som muligt mod UV-stråling. Derfor giver det også sig selv, at jo højere beskyttelsesniveauet er, des bedre beskytter dine solbriller dine øjne. For at dine kommende solbriller nu også er effektive, skal de både beskytte mod UV-A-stråling og UV-B-stråling. Dette kan du spørge forhandleren om!

 

Spar en skilling på solbrillerne

Gode og nye solbriller er fantastiske, men de bliver bare en tand bedre, hvis man kan få dem til en skilling mindre, end man lige havde regnet med. Hvis du også har det sådan, er det for dig værd at benytte dig af et godt tilbud på smartbuyglasses, da du her kan finde gode kvalitets solbriller til en rigtig dejlig og sommerlig pris. Tjek eventuelt en rabatportal eller to for at finde rabatkoder eller andet godt, som kan give dig råd til lidt mere sjov i gaden.