Vælg den rigtige vinterjakke

Den første sne er faldet, og der er derfor ikke længere nogen vej udenom; der skal investeres i en ny vinterjakke. Men, det kan være en overskuelig ting at få gjort, da der er så mange forskellige mærker og kvalitet på markedet. Prisen spiller en stor rolle, og har også betydning for, hvor længe din vinterjakke holder.

 

Vær opmærksom på lukninger

Når du skal ud og kigge efter en ny, smart vinterjakke er det nødvendigt, at du kigger på lukningerne. Det er nemlig vigtigt, at de er gode! Har du fået fat i en jakke i for dårlig kvalitet, vil lukninger omkring armhuler og ved halsen give dig problemer. Det samme vil lynlåsen – og hvem er lige interesseret i det, når man lige har været ude at give penge for en ny jakke? Sørg derfor for, at kigge godt på lukningerne – prøv jakken på og bevæg armene rundt, så du er sikker på, at den ikke sprækker som det første, når du kommer hjem.

 

Hvad skal den koste?

Det helt store spørgsmål er så, hvad den skal og må koste. For pengepungen er det altid rarest at finde den bedste af de billigste – men hvor godt er det for pengepungen, hvis du allerede til næste vinter skal ud og finde en ny vinterjakke? Så skal den holde flere sæsoner? Det bedste råd er, at du skal gå ned i en butik og få lidt rådgivning for derefter at gå hjem og tjekke priserne på nettet. For på nettet kan du få den vinterjakke, du har kig på til billigere priser end i butikken. Til gengæld får du ikke den rådgivning, som de kan give dig i butikkerne – og det vil du få brug for! Så kombinér de to, og du får den helt rigtige vinterjakke.

Hvis du gerne vil have lidt rabat oveni, kan du tjekke BT Rabatpilot, som råder over mange gode rabatter til forskellige webshops.