Esprit Bodywear er kvalitetsundertøj til kvinder

De fleste af os har hørt om mærket Esprit, som gennem mange år har været blandt de markedsførende mærker indenfor dame-, børne- og herremode i høj kvalitet. Esprit har altid fokuseret på at være ajour med den aktuelle mode, og det gælder alle deres produkter som omfatter både tøj, sko, smykker samt stilsikkert tilbehør til boligen. Men faktisk har Esprit også en afdeling alene til kvindeundertøj, og den kaldes for Esprit Bodywear, og den er på kort tid blevet et af de mest anerkendte kvalitetsmærker for kvinderne, når de vælger undertøj og lingeri. Esprit sælger tøj og andre varer overalt i verden, og firmaet er egentligt hjemhørende på Bermuda, men Esprit har i dag afdelinger både i Hong Kong samt i Tyskland, og de sælger deres produkter i mere end 40 lande verden over gennem mere end 13.000 forhandlere, og den årlige omsætning er på over 18 mia. kr.

Hvorfor vælge Esprit Bodywear?

Kvinder ønsker at føle sig elegante og attraktive, og desuden ønsker de at føle sig frie i deres undertøj, som skal støtte de rette steder. Undertøjet skal være fremstillet i en høj og eksklusivkvalitet, som mærkes dejligt mod huden, således man altid føler sig veltilpas og stolt over sit udseende. Så designet må gerne være smart og lidt sexet, så man føler velvære ved bære det. Trods alt er undertøjet den beklædningsdel, som sidder tættest på kroppen, og netop derfor elsker kvinder mærket Esprit Bodywear, som ofte anses for lækkert og eksklusivt i sit design produceret i en høj kvalitet og med et effektivt valg af materialer.

Undertøj fra Esprit Bodywear er både smukt og sofistikeret lingeri i stilfulde nuancer, samt velsiddende underdele, som fremhæver dine fordele. Man kan også få moderigtige trusser og BH’er i flotte farver samt blødt og dejligt nattøj, så når man handler Esprit Bodywear findes der forskellige modeller til enhver smag. Man kan købe Esprit Bodywear hos de fleste velassorterede undertøjsforretninger, men hvis man nemt og hurtigt hjemmefra vil se udvalget og modellerne, så er det nemmere at besøge en stor webshop som Stylepit, som lagerfører hele sortimentet fra Esprit Bodywear.

Fordelen ved at købe undertøj online er især, at man dels får et større udvalg at vælge imellem, man sparer transporttid og transportudgifter, og dels er undertøj ofte en del billigere på internettet, da en webshop slet ikke har de store udgifter til husleje samt forhandleravancer til butikspersonalet, så derfor kan man ofte spare 10 – 30 % ved at handle online, hvor man modtager varerne få dage fra bestillingsdatoen.

Esprit Bodywear blev grundlagt på kærlighed

Selve mærket Esprit Bodywear blev faktisk grundlagt i Californien i 1963 af parret Doug Tompkins og Susie Buell blev forelskede og sammen skabte mærket Esprit, da de begge havde en stor forkærlighed for mode og stil. Begge var engagerede miljøorienterede naturmennesker i flower power tiden, men de blev gift og fik vind i sejlene med Esprit efter en opstart på fem år. Mærket voksede sig hurtigt stort og dynamisk, og Esprit fik mange millioner kunder verden over. Kunderne var imponerede over tøjets smukke faconer, tøjet var velsiddende og lavet med omtanke, og samtidig kunne man købe produktet med god samvittighed, da Esprit især fokuserede på at anvende økologiske og miljøvenlige metoder til produktionen af produkterne. Men man huskede hele tiden på at alle produkterne såsom sko, lingeri eller accessories skulle bibeholdes i en høj kvalitet, så derfor har man ved stædigt at fastholde disse prisværdige idealer sikret sig, Esprit Bodywear i dag er et af markedets bedste produkter især indenfor lingeri og undertøj til kvinder.