De største tendenser i 2015

Taget direkte fra catwalken under modeugen guider dette blogindlæg dig i 2015’s hotteste trends.

Der var op til flere farver at spotte under modeugen, men faktisk var det mest de primære farver; blå, rød og især gul, der var repræsenteret under modeugen. Farven var tilstede i flere skalaer fra panggul, til pastel og neon gul. Så trænger du til at få lidt friske farver i din forårsgarderobe kan gul klart anbefales. Den gule farve mikses især med de neutrale jordfarver for at give et sofistikeret og stilet look.

Looks fra modeugen

Det skinnende look eller metaller var også bredt repræsenteret under modeugen. Tidligere var dette look mere associeret med fest eller andre særlige begivenheder, hvor det nu er blevet gjort til en del af hverdagsgarderoben og mikses med alt fra sneakers til, løse bukser eller en enkelt overdel og dermed giver et helt nyt repertoire af styling muligheder.

Striber var også meget fremme sidste sæson men vil stadig være det. Disse fås både trykt på overdele, underdele, på sæt, overtøj osv. Derudover fås de i et hav af variationer tynde, tykke, på langs, på tværs, og i flere forskellige farver. Uanset hvad går du i hvert fald ikke helt galt i byen ved at anskaffe dig et stykke stribet tøj. Særligt populært ville være et todelt sæt med striber.

Culottes har langsomt men sikkert fået etableret sig på markedet og var da også at finde under den danske modeuge. Culottes er brede short med god vidde i benene, der typisk går til lige under eller over knæet. Vil du være med på moden er dette en sikker vinder, der vil give dig mange plus point på modekontoen.

Alle disse trends kan selvfølgelig både fås hos de store retailkæder så som H&M, Zara, TopShop og Asos, men vil også være at finde hos diverse high end brand, herunder Acne Studios, T by Alexander Wang og by Malene Birger. Gå på jagt hos disse, hvis du vil skabe et stilsikkert moderne look. Du kan købe meget af tøjet for billige penge ved at benytte dig af rabatkoder. Eksempelvis er der masser af asos rabatkoder her.