En sovesofa til hjemmet

Du savner de sjove pyjamasfester med overnattende gæster, men tanken om at ligge i kæmpe ske tiltaler dig ikke ligefrem. Familieaftenerne med film til den lyse morgen er sat på standby, da du ejer verdens mindste sofa. Det er nu tid til at skrotte sofaen, og tilføje det nye møbel, der skal sætte en skubber for dit sociale liv igen med hygge og overnatninger. Hvad skal du dog bruge et gæsteværelse til, nu hvor sovesofaen får sin plads i din stue!

Pyjamasparty og overnattende gæster

Selvom det kaldes en sovesofa er det ikke et must, at møblet skal placeres i soveværelset. En sovesofa er ikke kun praktisk, men også funktionel, hvis man ikke har et gæsteværelse, men stadig ønsker at invitere gæster over til pyjamasparty eller ren og skær overnatning. Du kan derfor omstrukturere dit hus eller lejlighed, og placere sovesofaen i stuen, så møblet både kan fungere som opholdssted, men også soveværelse for de overnattende gæster.

Sovesofaer har ingen aldersgrænse

En sovesofa, som fx dem fra ILVA, har ingen aldersbegrænsning, og kan derfor både benyttes til et teenageværelse, så der er bedre siddemuligheder, når der skal spilles playstation med vennerne eller hviske tiskes med veninderne. Der er ingen grund til, at sovesofaen forbindes med de unge mennesker, da sovesofaen faktisk også kan være ret praktisk hos de beskæftigede bedsteforældre, der har børnebørnene til overnatning i deres sommerferie.

De bedste sovesofaer fås hos ILVA

Hvis du mangler en sovesofa til dit hjem, finder du kreative løsninger på ILVA’s nye opdateret hjemmeside, samt inspiration til indretning og nutidens største boligtrends. Her finder du ikke kun klassiske nyheder, som matcher dine behov, men også et stort udvalg af modeller, der passer netop dit værelse. Med ILVA får du flere muligheder i hverdagen, og et kæmpe sortiment til den bedste pris og kvalitet!

Billedekilde: www.ilva.dk