Virksomhederne vinder meget ved at indføre CRM

Et skræddersyet CRM system har i mange år stået øverst på ønskelisten for mange virksomheder, da man jo netop kan se de store virksomheders iøjnefaldende fordele, når de har indført CRM i virksomheden. CRM er et integreret IT system, der er effektivt og nemt til kundestyringsopgaven men også til administration af virksomhedens egne medarbejdere samt lagerstyring og regnskab med mere.

Det har tidligere kostet mange hundredtusinde kr. at få implementeret et godt CRM system i virksomheden, men til gengæld har man så også kunnet droppe alle de mindre programmer, da CRM netop integrerer alle normale funktioner i ét samlet system, hvilket gør det hurtigere at trække de nødvendige oplysninger ud af systemet til enhver tid. På den måde kan virksomhederne spare mange arbejdstimer, og man får hurtigere et godt beslutningsgrundlag, når der skal tages afgørende valg, da relevante og opdaterede data kan hentes på alle tidspunkter.

 

Et typisk CRM system

CRM står for Customer Relationship Management dvs. kundestyring, og hver medarbejder i virksomheden får derfor tildelt deres unikke adgangskode til CRM systemet, hvorefter de fra alle platforme kan få adgang til de relevante data, så de hurtigt og effektivt kan servicere kunden ved at kunne oplyse data om varen herunder pris, leveringstid, rabatter og andre specifikke oplysninger.

God og effektiv kundeservice giver trofaste kunder, da varens pris ikke altid er en afgørende faktor, men god kundepleje og kvalitetsprodukter betyder også meget. Et CRM system anvendes ikke udelukkende til kundeservice men også som et administrativt værktøj, således man automatisk kan få genbestilt udsolgte varer, samt man kan trække nyttige statistikker ud, som gør det nemt at lave regnskab for virksomheden herunder lønregnskaber, moms og årsregnskaber.

CRM er også et anvendeligt værktøj til marketing, og det er nemt og hurtigt at skifte mellem salgs-, service- og marketingoplysningerne i systemet. Man sparer mange arbejdstimer i virksomheden, da data kun skal indtastes en gang, hvorefter systemet automatisk opdateres på alle områder. For mange mindre og mellemstore virksomheder kan det være en stor udskrivning at købe en skræddersyet CRM løsning, men efter fremkomsten af Microsoft Dynamics CRM er det blevet langt billigere og mere fleksibelt at kunne tilpasse et CRM system til den enkelte virksomhed.

Man bør overveje Dynamics CRM til jeres virksomhed, hvis I stadig anvender separate programmer til kundekartotek, lagerstyring, mail, brochurer, regnskaber og finans, da I sandsynligvis med en god CRM løsning nemmere og hurtigere vil kunne klare jeres håndtering af kunder samt regnskaber og lagerstatus. AlfaPeople er en virksomhed, der både sælger Microsoft Dynamics CRM og hjælper virksomhederne med at implementere og tilpasse programmet på den mest optimale måde.

Fordele ved Dynamics CRM

Microsoft Dynamics er både prisbilligt men meget fleksibelt og anvendeligt til de fleste virksomheders behov for en CRM løsning, da man med Dynamics kan skræddersy programmet til at passe til den enkelte virksomheds behov. Alle medarbejdere i virksomheden vil derfor hurtigt og nemt kunne varetage deres jobfunktioner ved hjælp af deres unikke loginoplysninger, der giver dem adgang til alle relevante data, således de hurtigt kan klare kundeservice men også marketing, salg, regnskab og øvrige opgaver. Med Dynamics CRM kan nemt håndtere planlægning, udførelse og analyser endda på tværs af alle kanaler herunder digitale, sociale og offline. Det betyder, man kan anvende den stærke analysefunktionalitet til at producere meningsfulde resultater samt få vist, hvilke aktiviteter som skaber en høj værdi for firmaet. Et effektivt CRM system giver medarbejderne et værktøj til at øge deres produktivitet og forstærke deres virkning, således virksomheden nemmere kan nå sine mål og forventninger. Dynamics CRM er især et godt valg på grund af disse fordele:

  • Giver høj værdi om implementering, administration og vedligeholdelse.
  • Øger virksomheden produktivitet.
  • Øger sikringen af data der gemmes online som cloud storage.
  • Kompatibelt med masser af programmer såsom Office 365 og Outlook m.fl.