Smart pakke tracking på nettet

Uanset om man er privatperson eller har et firma, så kan man flere gange få brug for at skulle sende en fysisk pakke af sted. Mange butikker leverer varer på den måde, og det er også praktisk at anvende en pakkeservice, når man skal aflevere en pakke frem for at selv bringe den ud. I mange år har især Postvæsenet og andre pakkefirmaer klaret denne opgave, men konkurrencen er benhård på området, og mange har tydeligt bemærket Postvæsenets mange lukninger af kontorer samt prisstigninger, hvilket åbner op for konkurrerende pakkefirmaer, der måske kan klare samme opgave på bedre vilkår til mere konkurrencedygtige priser.

Tracking af pakker

Pakke tracking i dag er som regel altid elektronisk, således man ved indlevering af en pakke modtager en kvittering, hvoraf der fremgår et unikt nummer for præcis denne pakke. Pakkefirmaet giver derfor sine kunder via deres hjemmeside adgang til en nem track-and-trace funktion, idet kunden blot indtaster dette unikke nummer fra kvitteringen, hvorefter man kan se pakkens vej fra indleveringsstedet og ud til kundens adresse. På den måde kan pakker ikke blive væk i systemet, og man ved altid, hvor i systemet pakken befinder sig. Pakkefirmaerne anvender som regel stregkoder til formålet, således alt foregår helt automatisk med skanning af pakken undervejs i leveringen.

Enestående samarbejde mellem pakkefirmaerne

Selvom hvert pakkefirma håndterer leveringen af pakker på forskellige måder, så behøves afsenderen af pakkerne ikke vide noget om dette, så derfor er det yderst smart for den enkelte forbruger, at Coolrunner.dk tilbyder at finde den hurtigste og billigste pakkeleverandør. Det betyder man blot selv skal udskrive en pakkelabel og sætte på pakken, hvorefter man kan indlevere den på ét af de mange indleveringssteder i Danmark, der også inkluderer Brugsen og diverse tankstationer i Danmark, således man ofte finder et sted i lokalområdet. Man kan betale online til Coolrunner, som derefter leverer en pakke tracking kode til dig, så du har styr på pakkes vej i systemet. Coolrunner har indgået en aftale med flere fragtfirmaer herunder PostDanmark, DPD samt Dao 365, således man ikke behøves indhente tilbud hver gang, da man automatisk bliver tilbudt den billigste løsning.