Sådan får du et større indblik i dine kunders økonomi

At være i stand til at fokusere på dine mest værdifulde kunder kan lyde som en luksus. Mange små virksomheder er trods alt taknemmelige for kunder af enhver art.

Men enhver virksomhed finder, at nogle kunder er mere værdifulde end andre. Dette kan skyldes en række grunde; fra størrelsen af deres indkøb til den relative lethed at styre deres konto. Succesfulde virksomheder er generelt dem, der identificerer disse kunder, bygger relationer med dem og arbejder for at bringe nye kunder med en lignende profil ind.

Fordelen ved at forstå dine kunder

At forstå dine kunder hjælper dig med at sælge mere. Jo mere du ved om dem og deres behov og økonomi, jo lettere er det at identificere muligheder for at sælge dem nye produkter og målrette dem med passende tilbud. Profilering af eksisterende kunder gør det også lettere at finde nye. Du skal dog sørge for, at du overholder databeskyttelsesbestemmelserne for personlige oplysninger om eksisterende og potentielle kunder, som du indsamler, opbevarer og bruger.

Du kan også forbedre kundeservice. Bedre adgang til information hjælper dig med at håndtere kunder hurtigere. Du kan skræddersy produkttilbud og give personlig behandling. De rigtige oplysninger gør det lettere at identificere og løse eventuelle problemer.

Endelig hjælper forståelsen af ​​dine kunder med din planlægning. Du kan forudsige, hvad de vil købe, og anslå, hvor meget lager du har brug for. Kobling af kundeadministration til køb kan have en stor indflydelse på rentabiliteten i virksomheden.

Brug nøgletal til at forstå dine kunder

Bisnodes software Navn & Numre giver dig mulighed for at få et indblik i dine kunders økonomi gennem mere end 80 forskellige nøgletal. Derudover får du adgang til de seneste fem års regnskaber, kreditrating, anbefalet kreditmax, datoer for regnskabsafslutning samt revisor og bankforbindelser. Disse informationer og nøgletal, kan give din virksomhed et værdifuldt indblik i dine nuværende og kommende kunders forretning, hvilket ikke alene giver jer mulighed for at beskytte jer selv, men samtidig for at træffe de bedste og mest profitindbringende valg.