Den nye iPhone 8 er den bedste mobil på markedet

Smag og behag er altid forskelligt, og især når det drejer sig om mobiltelefoner, da der findes masser af mærker og modeller på markedet. De fleste forbrugere er dog enige om, at de mest populære er Apple iPhone samt Samsung Galaxy, da disse to mærker er de dominerende i de senere år. For at fastholde markedsandelen og kunderne må man hele tiden lancere nye mobiltelefoner, der har de nyeste og mest avancerede funktioner, og nu har Apple netop lanceret deres nye model iPhone 8, der er en værdig efterfølgelse af forgængeren iPhone 7.

Man får således en smartphone med glasbelægning, der både er støv- og vandtæt og endda har mulighed for trådløs opladning. Samtidigt har den nye iPhone 8 også fået en ny og superhurtig processor ved navn A11 Bionic, så alt i alt er der tale om en imponerende mobiltelefon med masser af avancerede faciliteter. De fleste vil sikkert være enige om, at en iPhone 8 er den bedste mobiltelefon på markedet i øjeblikket, men der skal nok snart komme nye modeller på markedet, der bliver endnu mere imponerende. Apple er i øjeblikket ved at klargøre iPhone X, der skulle blive den ultimative mobiltelefon, således der konstant sker en udvikling på området.

Specifikationer og data på den nye iPhone 8

Man kan anskaffe sig den nye iPhone 8 i flere farver og med et internt lager på om til 256 GB, og den har disse imponerende generelle specifikationer:

  • Kamera med hele 12 M pixel, 5 x digitalt zoom samt 4K videooptagelser.
  • Anvender operativsystemet iOS 11 med Augmented Reality (AR funktion).
  • Anvender den nye CPU A11 Bionic med hele 6 kerner.
  • Har et 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch funktioner.
  • Imponerende stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd.
  • Beklædt med glas på siderne og aluminium på kanterne.
  • Støv- og vandtæt ned til 1 meters dybde.
  • Kan foretage opladning trådløst via aluminiumskanterne.
  • Har et kraftigt litiumbatteri til en hel dags strømforbrug.
  • Høj grad af sikkerhed med ID Touch (Fingeraftryksscanner).

Hvor kan man købe nye mobiltelefoner?

Man tager fejl, hvis man antager, at man blot kan tage ned i den lokale telefonbutik og købe en iPhone 8, da der er lang leveringstid på denne nye mobiltelefon. Man kan reservere en iPhone 8 på mobilselskabet Yousees hjemmeside, således man får de første modeller, der ankommer til Danmark. Efterspørgslen på en iPhone 8 er langt højere end udbuddet, så man må væbne sig med lidt tålmodighed. Mobiltelefonen er heller ikke helt billig, da den har en kontantpris på 6.199 kr., men man kan heldigvis købe den rentefrit over 24 måneder sammen med et passende abonnement.

Den nye AR funktion er endnu ikke meget udbredt, men flere og flere apps anvender denne funktion, og den giver uendelige muligheder, idet man således kan smelte den fysiske verden sammen med den virtuelle verden. Dette er praktisk for at gøre computerspil endnu mere livagtige, men det kan også anvendes i mange andre sammenhænge.