Gillette Fusion Power – det perfekte resultat

Daglig barbering er et fast morgenritual for mange mænd – på lige fod med at børste sine tænder. Men der er alligevel forskel på, hvordan du barberer dig, og derfor er valget af barberblade heller ikke uden betydning. Anvendes et nyt, knivskarpt blad af høj kvalitet, opnår du et meget bedre resultat sammenlignet med et sløvt, brugt blad. Herhjemme er der nærmest kun ét mærke af barberblade, som lever op til denne kvalitet – Gillette.

Undgå barberknopper og irriteret hud

Gillette har over 100 års erfaring i branchen, og derfor er det heller ikke uden grund, at mange foretrækker netop deres barberblade frem for andre mærker. Deres vel nok mest kendte serie er Fusion Power, da disse barberblade er skabt til alle mænd, uanset hvor følsom ens hud end måtte være. Gillette Fusion Power barberblade har fem blade, hvorfor du vil opleve en tættere barbering. Det skyldes, at de fem blade reducerer trykket på huden pr. blad, og resultatet er mærkbart.

Mænd bruger i gennemsnit over 60 timer om året på barbering, og derfor er skarpheden på barberbladet ikke uvæsentligt. Det skal gerne være en behagelig oplevelse og ikke et irritationsmoment af barbere sig hver morgen. Og Gillette Fusion Power er udstyret med hele fem blade, der både er mere skarpe og har en længere holdbarhed end andre blade på markedet. Derfor vil du kunne bruge det samme barberblad i længere tid og stadig opnå det samme tilfredsstillende resultat.

Mange oplever de samme problemer med barberingen hver morgen, særligt hvis man har en følsom og sart hud. Barberingen medfører ofte rødme og lettere hævelse, og i løbet af få timer er der opstået små barberknopper. Men ved at anvende Gillette Fusion Powers fem knivskarpe blade, skæres hårene væk uden efterfølgende at efterlade huden irriteret og rød. Under barberingen vil du føle en komfort, som ikke fås hos andre barberblade, og når du efterfølgende smører lidt aftershave-lotion på huden, vil den fremstå glat og velplejet.

Kan bruges til styling også

I dag går mange mænd næsten mere op i styling og en velplejet hud end hunkønnet. Og her er det rart at vide, at Gillette Fusion Power også har en indbygget præcisionstrimmer, hvorfor barberbladene også kan anvendes til styling. Præcisionstrimmeren findes på bagsiden af barberbladets hoved og er ideel til brug i de områder, hvor det ellers kan være svært at komme ordentligt til. Trimmeren er lige så skarp som de fem barberblade foran, og derfor kan du nemt og hurtigt trimme og pleje dit overskæg – og dine bakkenbarter.