Cool gadgets til hjemmet, der redder liv

I dag lever mange en stresset hverdag, og går derfor rundt med et forhøjet blodtryk uden at vide det. Forhøjet blodtryk kan føre til alvorlige sygdomme, så som blodprop i hjertet eller i hjernen. Det er derfor vigtigt at holde øje med hinanden og dem du holder af. Red liv, ved at investere i en blodtryksmanchet til hjemmet og mål hinandens blodtryk. Blodtryksmålere findes i mange forskellige farver og kan matches med øvrige udstyr, som et stetoskop. Et stetoskop er et simpelt apparat til at lytter på lungerne og hjertet. Disse apparater er gode, til at afkode nogle af kroppens signaler, og er derfor uundværlige i dagens hjem, og så er det samtidig cool gadgets at have i hjemmet.

Hvordan virker en blodtryksmåler?

En blodtryksmåler eller blodtryksmanchet som det også kaldes, kan virke som et uoverskueligt apparat. Men i virkeligheden gør den al arbejdet for dig, og du kan uden problem måle dit eget blodtryk. Alt du skal er at slappe helt af inden du måler dit blodtryk. Det er vigtigt man sidder komfortabelt og har hvilet i minimum 10 minutter inden man foretager målingen. Målingen skal foretages 3 gange i træk, to gange om dagen, både morgen og aften. Selve målingen foregår ved at man placere blodtryksmanchetten på ens blottede overarm, hvorefter man trykker på apparatets startknap og når målingen er færdig aflæses tallene og dette gentages 3 gange, hvorefter processen er færdig.

Hvor fåes blodtryksmåler?

Der findes en hel del hjemmesider i dag, hvor man kan finde blodtryksmålere til billige penge og man skal derfor ikke af med en bondegård, hvis man gerne vil investere i større sikkerhed for familien. Color4Care er netbutik som har et virkelig stort udvalg af professionelt udstyr, på en sjov måde. Der findes et utal af farver, hvilket gør det lidt sjover også for patienten. Prøv at tage et kig forbi Color4care og se deres bl.a. deres  blodtryksmanchet, så kan du ikke blot redde liv men også sætte lidt farve på den kedelig og grå hverdag.