Endelig en billig barberskraber i høj kvalitet

Jeg har købt mere end én barberskraber gennem tiden, og normalt har priserne så sandelig stået fuld til mål med prisen. Man kan da købe billige barberskrabere, men så får man også en tilsvarende kvalitet, så ofte er det for dyrt at købe billigt, da en billig barberskraber måske kun holder til én enkelt barbering, før den bliver sløv. Hvis man ville have fat i en høj kvalitets barberskraber, så var det kun Gilettes topmodeller, som kunne håndtere denne opgave, men både G,ilette Mach 3 samt Fusion er temmelig kostbare at anvende både hvad angår køb af barberskraber og især deres barberblade. De kan undertiden være på tilbud, og så bør man jo købe en stor portion af dem, da de ikke holder evigt. Men nu er der endelig kommet en ny type barberskraber frem på markedet, og den er en værdig konkurrent til Gillette.

Den ny barberskraber hedder Shaving Joe

Shaving Joe er en webshop, som forhandler disse barberskrabere i høj kvalitet, og man kan kun købe dem online på nettet, men til gengæld er både prisen og kvaliteten attraktive, og man kan jo begynde med deres starterkit til kun 59 kr., som består af selve barberhåndtaget og ét barberblad. Hvis man er tilfreds med kvaliteten og prisen, så kan man nøjes med at købe billige 8 stk. pakninger fremover på nettet til kun 119 kr. pr. pakke. Det er under15. kr. pr. barberblad, og der kommer ingen fragtudgifter på bestillingerne, så prisen kan umiddelbart sammenlignes med Gillettes priser, som er omkring dobbelt så dyre.

Er kvaliteten på samme niveau som Gillette?

Svaret på dette spørgsmål er meget subjektivt og forskelligt fra person til person, da begge produkter nok har en skare af trofaste kunder, som sværger til netop deres barberskraber er bedst til prisen. Der er ingen tvivl om, at både Shaving Joe og Gillette er 2 kvalitetsprodukter, som begge kan garantere en god barbering i høj kvalitet. Barberbladene minder om hinanden, idet de anvender 5 blade på hvert barberblad, således man sikres en tæt og præcis og nænsom barbering. Barberbladene fra Shaving Joe produceres på en gammel og traditionsrig tysk fabrik, som har fremstillet barberblade i millionvis gennem 100 år, og man anvender kvalitetsstål fra Sverige til at fremstille denne topmodel af en barberskraber, hvis teknologi er baseret på den velkendte Gorthic Arch 2. Men det endelige spørgsmål om priser og kvaliteter er helt op til forbrugerne at afgøre, men man bør ikke glemme Gillettes enorme markedsføringsudgifter, som kun kan dækkes ind ét sted fra.