Brug din tablet til at skrive på med tastatur fra Logitech

Mange bruger deres tablet til at spille på, tjekke Facebook og andre sociale medier samt til at læse nyheder på. Desværre bliver det ofte ved det for mange, da det er upraktisk at skrive på det lille skærmtastatur. Læs her hvordan du let kan komme til at besvare mails og andet på din tablet.

I stedet for computere har mange i stedet valgt at have en iPad eller en tablet. På den bliver der ordnet netbank, opdateringer på sociale medier og meget mere.

Det er de rigtige gode til – problemet er bare, at det halter gevaldigt med den lille håndholdte skærm, når du skal skrive længere tekster. Skærmtastaturet er ikke ment til at skulle bruges til at skrive længere afhandlinger, da det fylder halvdelen af skærmen og ofte ikke opfatter indtastningerne.

Køb et tastatur til tablet fra Logitech

Alle nye og moderne tablets fra Apple såvel som Android er udstyret med den trådløse teknologi Bluetooth, som bliver brugt til at forbinde ekstraudstyr til bl.a. tablets.

Med Bluetooth-funktionen kan du derfor forbinde din tablet med et tastatur. Dermed bliver din tablet ”omdannet” til en minicomputer, som du nemt og let kan bruge til at skrive længere tekster på.

Logitech tilbyder tastaturer til tablets, som fungerer sammen med både tablets eller smartphones. Det smarte ved deres tastaturer er, at det er lydløst, så skriveriet ikke forstyrrer hverken dig eller andre, der er i nærheden af dig.

Med et tastatur fra Logitech har du også muligheden for at switche mellem enheder – f.eks. mellem at skrive e-mail på tablet til at skrive en besked på din smartphone.  

Med et tastatur til din tablet, kan du altså pludseligt bruge den til meget mere end før, hvilket giver dig nogle helt andre muligheder end tidligere.