TV bordet sætter rodet i system

 

Forestil dig følgende: du har netop købt et stort og flot fladskærms TV, og du har brugt lang tid på at afgøre, hvor det skal hænge. Ved siden af TV’et medfølger selvfølgelig en fjernbetjening. Derudover, har du købt en TV-boks og fem nye DVD’er til samlingen.

Du tænder for dit nye TV, og resten af dagen går med at udforske dets mange funktioner. Men så kommer du til at kigge ned under dit TV. På gulvet ligger meterlange ledninger, dine nye DVD’er, fjernbetjeningen og din TV-boks. Det roder, og du er i syv sind. Hvor skal du gøre ved alle de ting?

Løsningen ligger i møblet

Løsningen kan være ganske simpel: Du investerer i et tv møbel, der kan opbevare tilbehøret til dit TV og bliver dermed fri for rod. Hos IDÉmøbler finder du TV borde for enhver smag, og du kan erhverve dig lige den du bedst kan lide til en rigtig god pris. For selvom kvaliteten er i top hos IDÉmøbler, så går de heller ikke på kompromis med prisen. Her kan alle være med.

Valgmulighederne er mange når du skal finde det rette møbel til dit hjem: skal det være åbent TV bord med hylder, eller helt lukkede TV borde med skuffer og/eller skabe? Karakteristisk for TV bordene er, at de er relativt minimalistiske i deres design, således at du ikke behøver bekymre dig om det passer ind i indretningen i dit hjem.