Smart og praktisk indretning med en String reol

Med alle de mange ting der findes i de fleste hjem, så kan det være en stor opgave at holde orden, således alting har sin egen plads. Det kræver mange skabe, skuffer, borde og hylder at holde styr på store og små genstande. Man holder ofte de mindre ting som bestik og køkkengenstande i skuffer i køkkenet, mens man anvender skabe til de større ting, men visse genstande er faktisk helt i orden at have stående på en hylde på væggen, således alle kan se dem. Normalt har reoler og hylder været forbeholdt til bøger, men faktisk er mange hylder anvendelige til opmagasinering for mange andre former for sager herunder brugskunst og dekorative genstande. Før man anskaffer sig en reol til sit hjem, så bør man sikre sig, at den passer i stil til hjemmet, og i mange tilfælde kan en String reol være det rigtige valg.

Typer af reoler

Der findes hundredvis af reoler, der jo kan fås i alle mulige størrelser, kvaliteter, materialer, farver og med variable afstande mellem sektionerne, så det er kun fantasien, der afgør mulighederne. Man kan naturligvis købe reoler i de fleste bolighuse og møbelbutikker, men de har sjældent et stort og varieret udvalg i forretningen, så det kan mange gange være bedre at tjekke udvalg og priser på nettet, idet man hos en webshop kan se det samlede sortiment og finde en passende reol til netop jeres formål og ønsker. Man kan jo se reolens specifikationer online, og hvis man alligevel fortryder købet bagefter, så har man jo fuld returret, når man har købt varen på nettet, Det er også dejligt med fri levering, således man jo sparer tid og transportudgifter, idet man blot sidder hjemme ved internettet og har fundet en passende reol. Man kan købe en smart String reol i webshoppen Designfund, hvor der findes mange typer til enhver smag.

Den elegante String reol

String reolerne har taget Skandinavien med storm og er på kort tid blevet meget populære hos forbrugerne, og indretningseksperterne roser også mærket for sin kvalitet men også for det smukke og elegante ydre. En String reol har et enkelt og stilfuldt design, der passer ind i ethvert rum og med enhver indretningsstil. En String reol kan derfor være velegnet både som krydderihylde i køkkenet men også til fremvisning af hjemmets bedste køkkenartikler, der ikke fortjener at blive gemt væk i et skab. Det gælder jo også om at ikke have bare hvide vægge i stuen og på kontoret, så her kan en String reol også passe fint ind til opmagasinering af kontorartikler, bøger, planter og andre artikler. String serien stammer helt tilbage fra 1949, så der er altså tale om en ægte klassiker, der nu får en tiltrængt relancering. Reolen er smart og kan endda kombineres og udvides på forskellige måder i alle retninger, således den kan skræddersys til netop dit behov.