Skriveunderlag med kalender giver dig et hurtigt overblik

shutterstock_551284063

Vores smartphones er mere end i stand til at holde styr på vores daglige tidsplaner, og vores computere gør det nemt at holde styr på opgaverne. Foruden den indbyggede kalender app, der findes på de fleste smartphones, findes der en lang række andre alternativer af apps, der kan hjælpe dig med at planlægge din dagligdag. Ikke desto mindre kan man stadig finde fysiske kalendere på butikshylderne. Og ved du hvad? Det er ikke kun ældre mennesker eller folk, der ikke bruger digitale enheder, der køber dem. Der er praktiske grunde til at foretrække et fysisk produkt sammenlignet med en digital løsning.

En fysisk kalender er god at have ved hånden

Hvorfor overhovedet overveje en fysisk kalender? Dette spørgsmål kan synes latterligt, især for en person af en ældre generation. Men i dag har rigtig mange størstedelen af deres liv på deres smartphone eller andre digitale enheder. Men nu finder mange sig også oversvømmet med meddelelser, bip, advarsler og notifikationer. At skulle åbne en anden fane, starte et andet software program eller en anden app for at få adgang til sin kalender udgør en ting mere på skærmen, der kappes om ens opmærksomhed. Med så meget af ens arbejde og personlige liv dedikeret til en computer, kan de mest nyttige ting nogle gange de være at tage en dyb indånding og gå væk. Derfor bliver en fysisk kalender pludselig mere attraktiv, og folks behov for en sådan begynder at give mening.

Det kan tilmed være rigtig rart at have en fysisk kalender ved hånden, hvis man for eksempel sidder i et telefonmøde og lignende og har brug for et hurtigt overblik. Det gør det nemmere og hurtigere at planlægge et møde eller lignende, da man ikke behøver åbne appen på telefonen først. Et skriveunderlag med en kalender, kan altså være et rigtig godt redskab på arbejdskontoret eller hjemmekontoret, da det kan give dig et hurtigt overblik.

Køb skriveunderlag her

Du kan købe forskellige skriveunderlag, herunder skriveunderlag med kalender, hos Lyreco. Køb et stort parti skriveunderlag med kalendere til dine medarbejdere og effektiviser arbejdsgangen samtidig med, at du beskytter bordpladerne på kontoret.