Pavillioner giver hygge og stil

 

Man ser ikke så mange pavilloner rundt omkring i de danske haver, så det er stadig eksklusivt og smart at have sin private pavillon. Fremover kommer vi nok til at se mange flere pavilloner, da man nu kan fremstille pavilloner i høj kvalitet til lave priser, hvilket nok skal sætte gang i omsætningen. Man opnår nemlig flere fordele med en pavillon, der kan pynte i haven. Pavilloner kan nemlig bidrage boligen med både stil samt hygge på en utraditionel men praktisk måde, da hele familien kan opnå mange glæder fremover i en pavillon.

Pavilloner har følgende fordele

Pavilloner er ligesom drivhuse gennemsigtige udendørs huse i høj kvalitet, der på en charmerende måde kan give læ mod både regn, sne og blæst. Derved kan man både nyde herlige sommermåltider i en forlænget sommersæson, og man kan også invitere til te og kaffe komsammen året rundt i udendørs omgivelser. I en pavillon kan man sidde behageligt ved et bord i en komfortabel stol, mens man nyder planterne inde i pavillonen samt vejret udenfor. Man kan faktisk anvende pavilloner som drivhuse, og dermed sparer man jo både plads og penge ved at investere i universale pavilloner, der både tæller som drivhus men også som en udestue. Gode og moderne pavilloner har i dag mulighed for en effektiv udluftning, så man kan roligt invitere familie og venner til havehygge året rundt i et godt indendørs klima, mens man samtidig viser vinterhaven frem.

Krav til gode pavilloner

Man kan købe pavilloner til haven i mange udformninger, modeller og priser, men man bør naturligvis sondere markedet og finde den bedste kvalitet til prisen. Mange byggemarkeder et par forskellige pavilloner at byde på, men det bedste udvalg finder man ofte online for eksempel hos webbutikken Hobbydrivhuse.dk, hvor man reelt handler direkte med producenten, og dermed springer man butiksleddet over og fjerner dermed forhandleravancen. Man bør købe en pavillon i solide vejrbestandige materialer, der ikke sprænges eller krakelerer efter få års brug. Erfaringer har vist, at kraftig aluminiumsrammer kombineret med polycarbonatplader giver en effektiv og slidstærk konstruktion. En god pavillon bør have både døre og oplukkelige vinduer, og der bør også være installeret en taghætte med mulighed for at hæve og sænke denne.