Lille spejl på væggen der

Et spejl er en uundværlig genstand i hjemmet, og store som små kan de udover dets funktionelle værdi som et spejl også være med til at forstørre et rum. Spejle har derfor flere funktioner, hvorfor de ikke kun behøves at være forbeholdt badeværelset, men også med fordel kan bruges i indretningen i de resterende rum i hjemmet.

 

Indretning med spejle

  1. Spejle som dekorative vinduer: Ligesom vinduer, tilføjer spejle lys og dybde til rummet, så du kan bruge dem som dekorative vinduer, der kan installeres i ethvert rum. Husk, at spejle har en unik evne til både at reflektere og forstærke nuancer og synspunkter fra tilstødende vægge og dermed skabe en slående effekt.
  2. Spejle som fokus punkt: Spejle kan blive et perfekt omdrejningspunktet for ethvert rum. Det skal ikke nødvendigvis være et stor væg spejl, selv et lille spejl med fed indramning kan blive centrum for opmærksomhed.
  3. Forstør rummet med spejle: Designere har en tendens til at bruge spejle i små rum, da de er i stand til visuelt at udvide det. Bare sørg for, at det afspejler en flot udsigt. Spejle kan ikke kun udvide plads, men også gøre rummet lysere, og det bliver dermed en yderligere kilde til belysning.
  4. Spejle som statement objekt: Store gulv spejle fungerer som statement i et smalt rum og giver en dramatisk effekt, som ikke kan opnås ved andre indretnings elementer.
  5. Spejle som kunst: Du vil blive overrasket over at finde ud af, at spejlene kan tjene som kunstgenstande. Du skal blot lege med dem og forsøge at hænge en gruppe af spejle på en bestemt væg.

 

Køb spejle til hele hjemmet

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af stilrene spejle til hele hjemmet. De findes i mange forskellige størrelser og former, hvilket giver rig mulighed for at bruge dem på forskellige måder i indretningen. Du kan bestille dem direkte fra IDEmøblers hjemmeside og få dem leveret til døren.