Kombiner designerlamper med eksklusive lamper fra ILVA

 

Lamperne i dit hjem får dig ikke kun til at føle dig hjemme i hyggelige omgivelser, men lamperne er også med til at tilegne dit hjem en personlig stil. Du kan ikke undvære belysning i dit hjem, da du bruger det hver eneste dag.

Det er derfor en god idé at investere i lamper med god belysning, flot design, der passer lige akkurat i dit hjem. Står du netop i den situation, at du mangler nye lamper, men er løbet tør for idéer, vil du her på siden få inspiration til, hvilke nye lampetrends du kan forkæle og indrette din bolig med.

 

Danske lampedesignere

1. Lindholdt 2014
Det nystiftede danske designstudio Lindholdt 2014 er et af sæsonens bedste bud på lampedesign. Ønsker du at pynte din stue med en kombination af elegance og legesyg, får du her lampeserien Machine Collection fra brødrene Lindholdt, der giver dette udtryk ned til mindste detalje.

2. New Works
Det danske marked har netop nu lanceret bordlampen Bowl Tablelamp fra det nystartede danske designstudio New Works. Denne bordlampe associerer til bål under åben himmel med den irgrønne kobber lampe, der med sin tonet røgfarvet glas udsender et varmt og behageligt lys. Designets inspirationskilde er gamle lanterner, da lampens design er lavet af to kontrastfyldte materialer, glas og kobber.

3. Jørn Nicolaysen
I 1969 blev den lille skulpturelle væglampe Orø i sort lakeret stål skabt i få eksemplarer af Jørn Nicolaysen, men er i 2014 blevet lanceret i en bedre konstruktion, materialer og farver af barnebarnet Anders Nicolaysen Wraae. Lampen udsender et hyggeligt lys, og er i sit es i brug som læselampe eller når lampen er placeret i en lille gruppering på en række i entreen.

Indret dit hjem med smarte lamper

Om du er ejer af mange designerlamper eller ej, skal det aldrig være til forhindring at kombinere det med andre mærker, heraf ILVA’s eksklusive udvalg af lampe-modeller. Hos ILVA finder du flotte lamper til alle boligens rum, og du får lyst til at slappe af med musik eller en god bog, når belysningen præger dit hjem. Dit hjem kommer til at fremstå som et helt nyt og moderne hjem med fornyelse af den rette lampe. Du kan med en kombination af designerlamper og smarte lamper skabe din helt egen personlige stil, som ikke er set i andre hjem.