Indretning i julen: fadets mange muligheder

 

Julen står for døren, og det er for alvor blevet tid til at producere kreative juledekorationer, klippe og klistre, og julebage. Det kan dog være en udfordring at vide, hvordan man skal pynte op til jul.

Men det behøver faktisk ikke at være så svært. En juledekoration kan være et godt udgangspunkt. Den kan have utallige udtryk, og det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvordan du vil lave din juledekoration.

Til en juledekoration kunne man for eksempel have et fad som udgangspunkt og som fysisk bund. Hvordan dit fad skal se ud, bestemmer du. Hos IDEmøbler kan du købe fade både i glas, træ, plastic og mange andre materialer.

Fadet vil uden tvivl give dig inspiration til, hvordan resten af juledekorationen skal se ud – er det er træfad kunne du fx lave en dekoration med mange naturmaterialer. Er dit fad i et plastmateriale kunne du i stedet dekorere det med julepynt og lave et lille nisselandskab.

 

Fadets funktion til hverdag

Når fadet har aftjent sin tid som en del af juledekorationen, er der ingen grund til at smide det ud. Det kan sagtens bruges i din indretning til en anden dekoration, som ikke er til en bestemt årstid.

Det kan også bruges som frugtfad, beholder til praktiske ting, som du ikke ved hvor du skal gøre af. Endeligt kan du også lade den indgå i indretningen som den er, hvis den i sig selv ligner en dekoration eller et lille kunstobjekt.