Indret dit kontor med Idemøbler

Arbejder du ofte hjemmefra eller har du af andre årsager brug for et kontor, kan du med Idemøbler indrette et kontor lige efter din smag. Idemøbler har både standard kontormøbler og diverse former for boligtilbehør, der kan gøre dit kontor mere hjemmeligt og funktionelt.

Arbejdsbordet er kontorets omdrejningspunkt

Først og fremmest er det nødvendigt at få styr på møblementet for at kunne skabe et funktionsdygtigt kontor, hvor du kan sidde og arbejde i rolige og behagelige omgivelser. Et kontor er ikke et kontor uden et skrivebord, så det vil være et rigtig godt sted at starte.

  • Det klassiske: Arbejdsbordet fra Prima, der både fås i lys eg og hvid er et godt standard bord både størrelsesmæssigt, men også fordi det er justerbart i højden.
  • Det pladsoptimerende: Arbejdsbordene fra Clipper er ideelle, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med. Bordet er 90 centimeter langt og har i øvrigt en indbygget skuffe, der gør det let at opbevare dit skrivebordstilbehør inden for rækkevidde.
  • Det moderne: Arbejdsbordene fra Tree Tree i henholdsvis hvidolieret eg eller sort med en hvid laminat plade er et moderne valg, da det med det minimalistiske udtryk er meget stilrent.

Men glem ej tilbehøret

Når du har valgt det perfekte arbejdsbord tilpasset rummets størrelse og dine behov, er det nødvendigt at finde en god kontorstol, hvis det skal være behageligt at arbejde hjemmefra. Det er ikke helt lige meget, hvilket stol man vælger. Det er nemlig vigtigt at sidde ordentligt for at undgå smerter i kroppen, når man sidder stille på en stol i mange timer af gangen. Hos Idemøbler finder du flere forskellige kontorstole i diverse farver, kvaliteter og designs, så der skulle være noget for enhver smag og stil at vælge imellem.

Dernæst kan du med fordel købe forskelligt boligtilbehør som kunst til væggen, en vase, planter eller lignende boligtilbehør for at skabe en hyggelig og indbydende stemning.