Indret dit drivhus som en udestue

Vi kender vist alle drivhuset med dens traditionelle funktion som hjem for diverse planter. At dyrke planter i et drivhus fungerer som hobby for mange haveentusiaster. Men drivhuset kan også bruges til andet. Hvis man tænker ud af boksen og ser et drivhus for sig, kunne det nemlig snildt ligne en forsimplet udgave af en udestue.

Så hvorfor ikke indrette dit drivhus som en udestue? På den måde kan du skabe en unik oase, som du kan bruge hele sommerperioden. Her kan du sidde og læse en god bog, drikke en kop kaffe med naboen eller dyrke endnu en af dine andre hobbyer, så som at male, tegne, sy, eller andre hyggelige sysler.

 

Skab hygge i drivhuset

Hvis du vil prøve nye indretningsmuligheder i dit drivhus, er der rigtig mange muligheder for dette. Du kunne f.eks. indrette dit drivhus som atelier, hvor du kan have dit frirum til fordybelse og på den måde dyrke din kreativitet.

Du kan også skabe hygge i drivhuset ved at indrette det med planter, et hyggehjørne med en bænk, tæpper og puder. På den måde kan hele familien opholde sig i drivhuset – hvis det er stort nok – og være en del af den hyggelige atmosfære, som man også kender fra udestuen.

Du kan få dit drivhus i mange størrelser, og har derfor mange muligheder med indretningen af det. Når du så får en ny idé, kan du blot tilføje nyt interiør eller udskifte alt indhold i rummet ud og prøve nye idéer af.