Gør din stue indbydende med komfortable lænestole

Det er vigtigt at have nogle komfortable og indbydende møbler for at gæsterne føler sig velkomne og tilpas i dit hjem. Selvom i måske kun har behov for en enkelt sofa til hverdag, kan det være en rigtig god idé at investere i nogle lænestole, så der også er plads til at have gæster. Det kan godt være anstrengende at sidde til højbords en helt aften, hvorfor det kan være rigtig rart at have mulighed for at flytte ned i sofagruppen, hvor der dermed gerne skal være plads til alle.

Forskellige lænestole til den moderne stue

Hos ILVA finder du en masse forskellige lænestole i diverse stilarter, farver og prisklasser, hvilket kan gøre det svært at vælge. Nedenfor finder du imidlertid en guide, der kan hjælpe dig på rette spor, når du skal vælge lænestolen.
• Den moderne lænestol – lænestolen har Angel, der fås i henholdsvis gul, mørkegrøn og mørkeblå er et klassisk design, der passer godt ind i den moderne stue. Derudover er det en god måde at give din stue lidt kulør på, da stolene kommer i nogle lidt anderledes farver.
• Gyngestolen – du finder selvfølgelig også et udvalg af gyngestole i forskellige træsorter hos ILVA. En gyngestol kan skabe en rigtig hyggelig og nostalgisk stemning i stuen.
• Den stilede – læderstolen fra Chesterfield er en stilet brun læderstol, der giver en hyggelig barstemning i stuen.
• Inspireret af ægget fås stolen fra Ghost i forskellige farver, herunder sort, brun, pink, lilla, grøn og blå. Stolen fylder ikke så meget, hvorfor den kan være god til den lidt mindre stue.

Find andre møbler og tilbehør til boligen hos ILVA

På ILVAs nye og brugervenlig hjemmeside kan du desuden finde en masse andre møbler og boligtilbehør til hele hjemmet og haven. Besøg den nye flotte side, hvor du også kan læse inspirerende indlæg, der guider der til at indrette hjemmet.