Fatboy hængekøje: den ultimative komfort

En almindelig er ikke det man forbinder med den ultimative komfort. Den er ofte svær at få lagt sig til rette i og komme op af, og så ligger man typisk heller ikke sådan vildt godt, da den tit er lavet af en form for net eller reb.

Dette koncept har Fatboy dog videreudviklet og formået at skabe et produkt, der minder om hængekøjen, men giver langt større komfort.

For det første står hængekøjen på et par solide ben, hvilket gør at den ikke gynger så meget, og den er nemmere at få lagt sig til rette i og komme op af igen. Derudover er materialet en form for blød, tynd madras med en PVC, belægning, der gør den langt mere behagelig at ligge i end en klassisk hængekøje.

 

Drøm dig væk på en varm sommerdag

Så forestil dig at ligge der i den mest behagelige hængekøje, du kan forestille dig på en varm sommerdag – det må da siges at være den ultimative komfort og velvære.

Man kan nemt ligge og drømme sig væk i hængekøjen på en varm sommerdag, og man kunne godt forestille sig, at der ville være rift om den på disse dage. Så man kan måske være nødt til at anskaffe sig mere end en enkelt hængekøje, hvis man ellers har pladsen til det.

Hængekøjen er desuden nem at flytte rundt i haven, så man kan flytte sig hen i sol eller skygge afhængig af, hvad man foretrækker.

Derudover er den også nem at pakke sammen og opbevare, hvilket også er en stor fordel.

 

Her kan du købe din Fatboy

Lyder det lige som noget for dig med sådan en lækker Fatboy hængekøje, hvor man kan ligge at slænge sig på en varm sommerdag? Så kan du klikke ind på Idemøblers hjemmeside, hvor du let og enkelt kan købe denne lækre sag. Fatboy hængekøjen fås i henholdsvis sort, beige og blå, så der er oven i købet lidt at vælge i mellem afhængig af din smag. Det kunne jo være, at man har sorte havemøbler, og godt ville have at hængekøjen skulle passe til disse, hvorved man så kan vælge hængekøjen i sort. Eller synes man det skal være lidt mere sprælsk, kan man gå med den blå hængekøje.

Alle hængekøjerne kommer med et justerbart stel og en pude samt en opbevaringstaske og et stativ. Fatboy hængekøjen koster knap 3800 kroner, men det er med garanti en investering du ikke vil fortryde, når du ligger der og falder hen på en varm sommerdag.