Dagens tip: Anne Linde hylde fra livingshop.dk

 

Det er blevet tid til dagens tip, og i dag skal vi se nærmere på en hylde, der er så funktionel, at man skulle tro det var løgn.

Jeg taler om en hylde, der ikke blot er skabt i traditionel form med en vandret plade og tilhørende hyldeknægte. Jeg taler om en hylde, der i sit look kan beskrives som værende skulpturel. Den kan nemlig bruges på mange forskellige måder, og det er kun dig, der sætter grænsen for, hvor den kan placeres.

Hylden hedder Ledge:able, og er skabt af Anne Linde. Hylden er hendes første solo design. Anne Linde har nemlig designet for forskellige møbelfirmaer, inden hun i 2004 tog beslutningen om at starte sit eget firma op.

Tidsløs og enkel hylde

Anne Lindes motto for sine design lyder: ”Make it yours!”. Mottoet passer perfekt til hendes kreationer, idet de netop med deres enkle udtryk, ligger op til, at man indretter med hylderne som man vil.

Ledge:able hylden er, ligesom resten af Anne Lindes designs, fremstillet i bukket metal, der desuden også er magnetisk. Den fås i disse fem forskellige farver: blå, brungrå, sort, blågrå og hvid. Hylden kan blandt andet købes hos Livingshop.dk.

Hyldens mange indretningsmuligheder

Der er som sagt ingen grænser for, hvordan du kan bruge Ledge:able hylden. Den kan bruges som et ekstra møbel i stuen, hvor du f.eks. sammensætter flere hylder og skaber et større møbel. Den kan også hænge på badeværelset, hvor du kan placere pyntegenstande o. lign. på.

Denne hylde er efter min mening genial, idet den tilfører noget nyt til din indretning, uanset om du er 10, 30 eller 80 år. Det er bare om at vælge DIN yndlingsfarve.